Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Menus z Wilo

Zauroczony ptakiem.

Polecane posty

Gość Menus z Wilo

Mój mąż to małomówny człowiek. Przywykłam do tego i kocham go mimo drobnych wad. Ostatnio jednak zachowuje się dziwnie nawet jak na siebie. Nic nie mówi mi o nowej pracy, a do tego ostatnio miała miejsce niezwykła sytuacja. Było tak: mąż poinformował mnie, że musi wyjść wcześniej niż zwykle do pracy, bo po drodze chciał oddać książkę: "Sekretne życie ptaków". Czytał ją kilka ostatnich wieczorów. Pokazywał mi nawet zdjęcia ciekawszych gatunków. Traf chciał, że tego dnia zapomniał kanapek. Wsiadłam więc w swój samochód i pojechałam za nim. Zatrzymał się na małym parkingu, wziął książkę i podszedł do czekającej na niego kobiety. Wyglądało na to, że znają się bardzo dobrze. Mąż chwycił ją mocno za pośladki i przywarł do niej całym ciałem. Potem, niemal publicznie, rozpiął suwak jej jeansów i wsunął dłoń między uda. Widziałam jej rozwarte usta i wyobrażałam sobie, że teraz pewnie cicho jęczy. Potem ostentacyjnie i tuż przed jej twarzą wylizał swoje palce. Oddał książkę i każde z nas odjechało w swoim kierunku. Nie rozmawiałam o tym co widziałam z mężem, głupio mi. Wydawało mi się, że jesteśmy zgodnym małżeństwem i że znam go dobrze. Niestety chyba żyłam w błędzie. Jestem rozgoryczona i załamana. Może przesadzam w tych domysłach, dlatego chciałam zapytać Was, co o tym wszystkim myślicie. I czy moje obawy o to, że mąż jest zwykłym ornitologiem, mogą być słuszne? :-(

Gość gość
Myslalem ze to jakis pedau:-D

Gość gość
On cie wali w rogi kobieto!!

Gość gość
Po co robić takie żarty z małżeństwa? Ktoś czyta i poświeca czas na nic

Gość Menus z Wilo
Jest mi zupełnie obojętnie gdzie się marnuję. :classic_cool:🖐️

Gość gość
kobiety sa puszczalskie i widac to takich tekstach pisanych przez niby kobiete brak slow

Gość gość
wale konia:-D

Gość Menus z Wilo
Fora katolickie są mniej pruderyjne od naszego ero. :classic_cool: