Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest to mozliwe ze odeszlo mi może 200ml wod plodowych

Polecane posty

Gość gość

Czy posikalam sie. Weszlam do domu i poczulam, że chce mi się mocno siku. Nagle poplynelo samo, nie mogłam tego powstrzymać. Teraz zastanawiam sie czy to mogly byc wody plodowe. Ilosc moze niecaly kubek. Ktos tak mial?

Gość gość
Ja tak mialam, nagle mialam mokre majtki i to porządnie, pojechalam na IP to mnie wyśmiali.. Tak wyśmiali no ale cóż, to byla pierwsza ciąża a ja bez doświadczenia, niby się posikalam, dziecko uciska pęcherz, lekarz powiedzial ze jakby to byly wody plodowe to by mi się po nodze ciurkiem lalo i lazal iść do domu

Gość gość
Czyli nie panikowac. Wydawalo mi się to dziwne,,że nie mogłam powstrzymać tego niekontrolowanego wycieku ale ilosc była rzeczywiście taka ze zmoczylo całe majtki ale już więcej nic. Byc może więc o wstydzie posikalam sie.

Gość gość
to nie wiesz czy szczysz czy wody, co za baba, a jak sie daje chłopu to wiedziałaś

Gość gość
Ważne by przy badaniach i porodach był mąż. Wtedy nie ma depresji poporodowych i szanują i dbają podczas badań i porodów.

Gość gość
a jak nie mam męża i nie wiem kto jest ojcem, bo teraz karzą dawać wszystkim i się zapładniać po to aby nas islamiści nie atakowali swoim naturalnym przyrostem i co mam zrobić.

Gość gość
Trzeba bylo powachac to bys wiedziala

Gość gość
Ja chyba bym pojechala do szpitala.

Gość gość
Jedz do szpitala!

Gość gość
Glupi lekarz, wody moga odejsc czesciej à potem sie tylko saczyc. Przerwa une blony plodowej w kzdym wypadku jest niebezpieczne i trzeba jechac do szpitala.