Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wreszcie noc bachory zamknęły mordy

Polecane posty

Gość gość

po prostu wyć mi się chce z bezsilności,pracuję w straży pożarnej,mamy dyżury po 24 h,wracam do domu przed 8 rano i chce sie zwyczajnie przespać ,ale nie mam możliwości,ja k****a wszystko rozumiem,że dzieci ,że w ciszy sie nie da bawić,ale nie takie darcie ryjów,no ludzie! przecież to jest chore,stanie ci taka banda gnojków ,grupka gdzieś 15 bachorów i przez kilka godzin wydziera sie centralnie metr od twojego okna. I nie piszcie mamuśki że przesadzam bo żaden normalny człowiek nie jest w stanie tego wytrzymać,nawet najbardziej wyrozumiały rodzic po 30 min miałby dosyć,a ja jeszcze muszę się chwilę zdrzemnąc. Doszło juz do tego że po robocie jadę 50 km do swojej narzeczonej która mieszka na wsi ,śpię 4-5 h i wracam do siebie do miasta.Drodzy rodzice zacznijcie wychowywać swoje dzieci,zamiast bulwersować się słowem bachory,tak,tak macie bachory bo niewychowane dziecko to nic innego jak bachor.

Gość gość
tak,ci co pracują w nocy mają przerąbane w mieście, hałas jest niesamowity,wiertarki,kosiarki trawy,karetki na sygnale,dzwony kościelne że nic nie słychać do tego stały podkład pisków dzieciaków kocham spokój nocy

Gość gość
teraz już jest spokojnie za oknem, więc zrobię sobie dobrze i zwalę konia, nareszcie

Gość gość
o tym koniu to stara śpiewka debili ,nudziarstwo :/

Gość gość
ja tez nie moge wytrzymac tych wrzeszczacych bachorow. Na wlasny balkon czlowiek nie moze wyjsc posiedziec, bo mozna ogluchnac

Gość gość
Jestem matką ale darcia ryja nie znosze.Dokładnie uczcie rodzice swoje dzieci zasad wychowania. Są miejsca gdzie mogą sie wywściekać ,drzeć i nikomu to nie przeszkadza .

Gość gość
te bachory są jak zaraza, niewychowane puszczone samopas drą parszywe mordy bo nic innego nie potrafią, a żeby tak im mucha do mordy wleciała jak będą sie wydzierać

Gość gość
oj strażaku jak ja bardzo ciebie rozumiem,mam identycznie,pracuje na stacji benzynowej,często nocki,nade mną trójka dzieci 2-5 lat,pode mną dwoje 4 i 9,do tego to samo pod oknami plus darcie grażyn i januszy z okien pt " daaaria do domu" " sandra ubierz bluuuze" .Niecały km dalej piękny park z dużym placem zabaw,pusty.

Gość gość
szkoda tej muchy, lepiej żeby osa albo szerszeń do paszczy wleciała. Czy one muszą się tak drzeć?

Gość gość
Ciesz się, że nie masz ławek pod blokami, na których od rana do wieczora na cały regulator drą ryja stare baby.

Gość gość
"po prostu wyć mi się chce z bezsilności,pracuję w straży pożarnej,mamy dyżury po 24 h,wracam do domu przed 8 rano i chce sie zwyczajnie przespać " x bo strażacy to przecież w czasie dyżurów oka nie zmrużą tylko cały czas czekają w blokach startowych aż wybuchnie jakiś pożar. i dlatego jak nasz heros wróci do domu to wszyscy w promieniu kilometra musza na paluszkach chodzić. jak wam tak wszystko przeszkadza to se walnijcie 20 ha posiadłość za miastem z domem na środku, nikt wam wtedy pod oknem krzyczał nie będzie. a jak mieszkacie na blokowisku bo was na nic innego nie stać to morda w kubeł. inni ludzie (w tym dzieci) maja takie samo prawo do życia jak wy i nikt się z wami jak ze śmierdzącym jajem pieścił nie będzie.

Gość gość
08.16 ten srażak ratuje twoje z****** bachory,jest czesto szybciej od lekarza i udziela pierwszej pomocy,owszem może spać na dyżurze ale co to za spanie z pobudką co godzine.Chciałabyś żeby taki strażak ze zmęczenia ,np ucisnął twojemu 3 mc wrzeszczacemu wypierdkowi klatke piersiowa obiema dłońmi zamiast palcami?

Gość gość
my tez mamy prawo do zycia ty idioto wyzej. I to nie my zaklocamy spokoj innym wiec dlaczego mamy znosic wieczne krzyki. Rownie dobrze ja sobie moge zaczac hodowac krowy pod blokiem albo jezdzic na quadach lub nasrac pod wejsciem do klatki

Gość gość
Przykład idzie z góry wasze słownictwo "bachory, idioci ,debile ,mordy " nie dziwię się ze dzieci się tak zachowuja jak mają w sąsiedztwie taki plebs , zarzucacie dzieciom a wam matka mordy też nie wyparzyla

Gość gość
20.27 nazywamy rzeczy po imieniu buzie to ma dziecko,bachor ma morde. Niby przyrost naturalny a dzieci coraz mniej :(

Gość gość

kiedyś zwróciłem takim bachorom uwagę rzucili mi badylem w okno na szczęście jeszcze zdążyłem s...ieli dogonić i na pały zadzwoniłem od tamtej pory spokój, słyszałem że rodzicie bogaci byli to zapłacili za inne szkody... łapać szczurów i na policje dzwonić moja rada

Gość strzepko
Dnia 20.06.2017 o 01:01, Gość gość napisał:

teraz już jest spokojnie za oknem, więc zrobię sobie dobrze i zwalę konia, nareszcie

bij konia bij, na starość torba i kij