Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iwonko

Polecane posty

Gość gość

Mucha. A gdzie ja Ciebie zwyzywałam? ;) Twoje kolejne nadinterpretacje forumowej rzeczywistości... dla mnie możesz myśleć co chcesz. ;) Kiedyś ktoś ;) mi o Tobie napisał, że potrafisz wmawiać ludziom różne rzeczy z ich życia i nie idzie Cię przekonać. Nawet jeśli nie masz pojęcia o tym jak ta osoba żyje, a wiesz tyle co z forum. A nie, to nie była jedna osoba niestety. :( Ja tam nie wiem. Raz tylko wymieniłam z Tobą maile i...napisałaś, że ty i tak wiesz swoje. Hmm. :) No ok. To musi być wspaniały talent, ale i niebywały ciężar mieć dar takiej wiedzy o ludziach. Takiej, że nawet oni sami nie wiedzą o sobie nic. Dobrze, że Ty czywasz. ;) Ogólnie zakładasz, że forum jest tak ważne, że z życiem się pokrywa. Współczuję. Studiujesz je, czytasz tematy, analizujesz. Kompletnie nie jesteś elastyczna. Jesteś dla mnie jak ta kafeteryjna Terlikowska i żadne rozsądne i życiowe agrumenty nie docierają. Taaa, niech Ci będzie. We wszystkim masz rację. Jesteś dla mnie zbyt inteligentna, przebiegła i doświadczona. Masz mnie. ;)🖐️ P.S. mieszałaś się już nieproszona do moich relacji z jedną osobą, widzę, że teraz na celowniku masz drugą. Hmm... :) Wystawisz mi słony rachunek? ;) Gościu ja to rozumiem. ;) Pa Muszko. Cho na rower. :P

Gość gość
O, temat do hejtowania, jak miło z twojej strony :o

Gość gość
Ona jest chora juz raz probowała kogos wrobic w rzekomy romans swojego chłopa z mężatką w dodatku dzieciatą tylko dlatego żeby się od niego uwolnić nie zważając na konsekwencje i nie bacząc na to co robi tamtej rodzinie tej kobiecie i jej dzieciom zwłaszcza.Nawet nie zainteresowała się czy ta kobieta ma ochotę brac w tym udział..ani co czują dzieci.Rozbija rodzinę bo swojej też nie szanuje.Powinna im zapłacić odszkodowanie za lata stresu i problemów.Na Mireczka sie jej doopa pali to niech to sobie załatwis w inny sposob a nie niszczy życia obcej rodzinie ..i wciaga ich w to.Chora egoistka.

Gość gość
gość wczoraj Nie miały swojego superforum? Miały Nie miały skryptu do zwijania długich postów? Miały To, że za wszelką cenę chcą udowodnić jak bardzo jest tu pożądana ich obecność, cóż... tak bardzo podkreślają, że są tu po to, by rozmawiać tylko między sobą, bez spamu czy hejtu swobodnie mogłyby rozmawiać w swoim gronie przez stworzenie grupy na skp czy innym komunikatorze, jak zrobiłby to każdy średnio inteligentny człowiek. Zatem, niech sobie pchają te tematy z gęsią na czele, tylko taki ich sens, cel, a posty płodzone są dla gawiedzi, nie celem rozmów w ich gronie. A nuż trafi się jakiś facet, którego same wcześniej z gościa nie udawały. Vive la oie!

Gość gość
Wypowiedź typowego kafe debila, któremu wydaje się, że jest inteligentny i moze decydować kto gdzie nie może pisać :)

Gość gość
A one nie "decydowały" kto może pisać a kto nie niszcząc Tab,Psuja, Haję,bo miały "dowody"? Wspierając Widmo, który lżył i spamował całe forum liczą na wsparcie jakies?

Gość gość
Pamiętacie jeszcze, że to forum o kupie?:D

Gość gość
Czwórka jej dobrze pisze