Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2017 MY jak i nasi goście jesteśmy zachwyceni, bogaty repertuar, rewelacyjny wokal, super świetna zabawa mogła bym pisać w samych superlatywach, jesteście wielcy , Polecam serdecznie Zespół T o i owo Band Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoskaaa45 1 Napisano Kwiecień 14, 2020 Dla mnie to zespół czadersko po prostu! Fajnie grają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.koralik 0 Napisano Sierpień 23, 2020 Super głosy, pasja do muzyki oraz repertuar, który spodoba się wszystkim weselnikom nie zależnie od wieku. U mnie tańczyliśmy do upadłego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz67 0 Napisano Październik 12, 2020 Zespół REWELACJA!! Miałem okazję bawić się z To i Owo i jest to świetny zespół z bogatym repertuarem muzycznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona9821 1 Napisano Kwiecień 13, 2022 Jest to wspaniała kapela. Goście bawią się świetnie, a to najważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta.winiec 0 Napisano Sierpień 18, 2022 Grupa z doświadczeniem w branży i pasją do muzyki. Dobra zabawa gwarantowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaola 0 Napisano Listopad 29, 2022 Bawiliśmy się przy nich niedawno. Czaderska kapela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach