Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaczely sie upaly i ludzie znowu smierdza w komunikacji miejskiej

Polecane posty

Gość gość

:o:o

Gość gość
Ludzie sie nie myja,bo oszczedzaja na wodzie.

Gość gość
Nie stać cię na auto?

Gość gość
Załóż maskę, albo chodź pieszo

Gość gość
Po co auto, stary trup, żeby smrodziło pn mieście i robiło korki? Parkingi wychodzą drożej niż bilety komunikacji miejskiej. Puknij się wieśniaku, dziś każdego stać na grata za parę złotych, pytanie tylko po co?To już lepiej rower kupić, zamiast gratem jeździć

Gość gość
To spiertalaj stąd na bezludzie, nic ciebie tu nie trzyma :P

Gość szatynkaaaaaaaa
Niestety to prawda. W komunikacji, w kolejkach w sklepie, w urzędach,wszędzie są śmierdzący ludzie. Ludzie nie dbają o higienę. A najgorsze jest to,że taka osoba ma prawo wejść w w/w miejsca.Moim zdaniem powinno się wypraszać takich "szkodników".

Gość gość
Wszędzie ludzie śmierdzą taksówkarze też aż lepiej nie wsiadać, bardziej śmierdzą faceci

Gość gość
To kup mydła i porozdawaj w autobusie

Gość gość
Najpierw trzeba wiedzieć jak używać mydła

Gość gość
To wyprowadzcie się na bezludzie.

Gość gość
Prawda jest taka,że wielu ludzi nie wie co to podstawowa higiena osobista.

Gość gość
Wielu ludzi cierpi na nadpotliwosc , albo jakieś inne grzybice, to nie zawsze jest sprawa higieny a tym którzy najbardziej ublizaja innym i to w tak chamski sposób życzę grzybicy ogolnoustrojowej, sami od własnego smrodu się dusić będziecie

Gość gość
Najwięcej o higienie pruja się te co mają burdel w domu i szafach ale ważne że paniusia doczyszczona, A jak nie chcecie czuć rzekomego smrodu to poprostu nie rozchylajcie własnych nóg bo pewnie siebie sami czujecie

Gość gość
A mnie przeszkadzaja krzywe ryje, krzyczące dzieci, babcie nachalnie pchajace się wszędzie, matki z wózkami to samo , psy w autobusach , nieestetycznie ubrani ludzie, jedzacy i się patrzący na innych no dalej mam wymieniać? Autorze spiertalaj na bezludzie .

Gość gość
A mnie przeszkadzają źle umalowane idiotki i tępi ludzie , jak oni mają prawo przebywać z innymi ?

Gość gość
Zacznę od tego, że faktycznie są osoby które się nie myją, nie przebierają za często i nie używają dezodorantu, ale wezmę w obronę dużą grupę, która nie ma wpływu na to co się z nimi dzieje w upalne dni w komunikacji czy zamkniętych pomieszczeniach. Autobusy czy tramwaje, zła wentylacja, małe okieneczka ledwo da sie uchylić, a ścisk w środku, temperatura na zewnątrz upał , to wewnątrz tropik. Można wejsć czystym i pachnącym, ale w takich warunkach większośc po 5 minutach zaczyna się pocić i nie pomoże żaden dezodorant nawet tej pieprzonej nisrei który na kafe jest ciągle spamowany. I druga sprawa, sa choroby jak cukrzyca, że pot jest zawsze dziwnie śmierdzący bez względu na to ile razy się umyjesz na dzień, to skutek choroby. A dziwi mnie to autorze/autorko, że np. nie przeszkadza ci smród papierosów, piwska czy wódy. Bo palacze jeszcze na stopniach się zaciągają a potem od nich wali przez całą drogę, a piwsko czy wóde to piją bez obciachów a to tez wali smrodem.

Gość gość
Taki ostatni sztach tuż przed drzwiami autobusu smakuje najlepiej :)

Gość gość
13:05 wam palaczom, ale nie palącym to już nie w smak ;)

Gość gość
Ogólnie rzecz biorąc faceci są bardziej zaniedbani. Większość z nich to zyciowe sknery, oszczędzają na wodzie, ale nie wiedzą, że od nich cuchnie. Ich własny pot kiedyś ich zadusi. Nie czują własnego potu i myslą, że wszystko jest ok.

Gość gość
Powinno sie wysadzać śmierdzieli z komunikacji miejskiej albo wyprowadzać z kolejek. Szkoda, że nie ma mierników smrodu ludzkiego. Jestem zacietrzewiona na śmierdziuchów . Mamy XXI wiek, mydło i woda ogólnie dostępne. Tępić leniuchów i sknerusów.

Gość gość
14:49 imbecyli też powinno się wysiedlać, ale na ciebie miernika by zabrakło

Gość gość
Szczególnie polscy mężczyźni są brudasami. Nasi sąsiedzi znają ich pod tym względem. Uważają Polakow za cyganów.

Gość gość
gość dziś Uderz w stół... Odezwał się taki, co patykiem nie chce się dotknąć

Gość gość
Na szczęście nie muszę jeździć komunikacją miejską. A w innych miejscach spotykam śmierdzących ludzi sporadycznie. Gdzie Wy mieszkacie, że jest tam tyle śmierdziuchów?

Gość gość
Mycie myciem, ale ważny jest antyperspirant. Moje mama ostatnio powiedziała kasjerowi w żabce, zeby sobie kupił, bo śmierdzi potem:D Musze ja poprosić, zeby powiedziała to tez kobiecie, ktora sprząta klatki i porządkuje zieleń przy blokach-okropnie śmierdzi od niej. Nie kazdy, nawet, gdy sie spoci, ma taki nieprzyjemny i gryzący zapach potu.

Gość gość
gość dziś Brawo dla Twojej mamy:D Gdyby kobiety odważnie reagowały na smierdzieli, byłoby ich znacznie mniej.

Gość gość
14:49 a przyszło Ci do głowy ze istnieją różne choroby które wydzielają obrzydliwy zapach ?? Ja mam cukrzycę i śmierdzi ode mnie acetonem aż w oczy szczypie , życzę Ci choroby która wydziela brzydki zapach może przestaniesz chamsko dogryzac ludziom i sie kultury nauczysz

Gość gość
CUKRZYCA JAK SIĘ MYJESZ TO Z CZYM MASZ PROBLEM? Autorka pisze o osobach, które się nie myją , a nie chorują .Widać ty sie nie myjesz, a zasłaniasz chorobą

Gość gość
Kobiety też śmierdzą. Inwestują w drogie kosmetyki, perfumy, a śmierdzą im stopy i nie tylko. Jestem fizjoterapeutką w prywatnym centrum medycznym i też się smrodów nawącham, że głowa boli. Myślałam w swojej naiwności, że w miejsce, gdzie usługi medyczne kosztują, sami wytworni ludzie przychodzą, a tu przykra niespodzianka. Oczywiście nie wszystkie, ale tych, których dbanie o wygląd nie chodzi w parze z dbaniem o higienę jest dość sporo