Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli facet chce mnie zrobic na byłą miłosc to co to oznacza?

Polecane posty

Gość gość

Spójrzcie na Priscille i Elvisa. Priscilla ma identyczną urodę co poprzednia partnerka. Priscille zdradzał i zmieniał wg własnego widzimisię, na kobiety którymi był zauroczony, tamtą akceptował i uwielbiał taką jaka była. Podobnie mój facet, cały czas mi się każe zmieniać. Mogłabyś sobie ułozyc wlosy w ten sposób, kupić taką sukienke, zrobić taki makijaż... a co do czego to inspiruje się swoją koleżanką, w której się podkochiwał w liceum i ona go nie chciała. Zastanawiam sie czy było coś wiecej czy sie zakochal bardzo czy po prostu ma taki typ urody? Nie chce go stracic...:(

Gość gość
no cóz, to miło że facet tqak naprawdę ma ciebie w d...i to jaka jestes i nie podobasz mu sie o ile nie bedziesz udawać kogoś innego. Powodzenia w zwiazku, łech łech

Gość gość
z rysów twarzy jestem podobna do niej, z figury też, ale ona ma większy biust i nie każe mi powiększac nawet push upem, tylko mowi zrob taka fryzurke itp... jak nie mam?

Gość gość
puść go wolno a jak wróci to.... kopnij w cztery litery :)

"jak nie mam?" x Normalnie. Uważasz, że chomik, kot czy pies MA swojego opiekuna? Twój facet ma fajną zabawkę, z którą robi co chce.

"ona ma większy biust i nie każe mi powiększac nawet push upem, tylko mowi zrob taka fryzurke itp..." x Na razie nie. Czy na pierwszej randce mówił Ci jak masz się czesać?

Gość gość
Cieszyć się, że nie chce zrobić z ciebie wielbłąda np

Gość gość
A co oznacza-,że może mieć to w planach

Gość gość
To oznacza, że może go przestać bawić robienie z ciebie byłej i poleci na gotowca, czyli byłą