Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega czy coś więcej?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Podoba mi się pewną dziewczyna i ona o tym doskonale wie. Ja również jej się podobam bo sama mi to powiedziała. No i teraz opiszę problem: Dziewczyna ta od 10 lat przyjaźni się z pewnym facetem, który stara się o Nią jak tylko może (szczególnie teraz gdy jest wolna). Ona zapewniała mnie że to tylko kolega i to do mnie coś czuję. Jednak nie wiem co o tym myśleć ponieważ dosyć często spędzają ze sobą czas, gdy on próbuje dać jej buziaka to ona pozwala mu tylko na policzek, raz udało mu się ją pocałować w usta ale zwróciła mu uwagę itd (tak przynajmniej mi mówi). Wszystko byłoby ok, gdyby nie dwie rzeczy: Ona doskonale wie że jemu się podoba ale to ze mną chciałaby spróbować być...tak dzieli nas odległość.. Pewnego razu była z nim na imprezie i tak się upiła, że nie mogła dojść do domu a więc ten koleś wziął ją do siebie i przenocował.. Ona zapewniała mnie że spali oddzielnie i do niczego nie doszło ok zrozumiałem to. Ale kilka dni temu wg mnie przesadziła...wie doskonale że nie lubię jak spotyka się z tym kolegą jednak postanowiła zrobić imprezę urodzinową w jego domu... Było wiele innych osób... Ale wiecie co mnie najbardziej wkurzyło? To że spała razem z nim w jednym łóżku ... Mówiła że długo imprezowali i położyli się nad ranem i długo nie spali obiecywała że do niczego nie doszło... Dodam że nie jesteśmy jeszcze parą... I teraz proszę was o opinię. Co wy o tym wszystkim sądzicie czy to co robi jest w porządku, nie powinienem się martwić, czy może to ktoś więcej niż zwykły kolega? Proszę was o pomoc bo już tracę zmysły i nie wiem jak to rozumieć. Pozdrawiam

Gość gość
No właśnie, też się nad tym zastanawiam...niby są przypadki PRZYJAŹNI pomiędzy kobietą a mężczyzną...ale nie mam pojęcia jak jest w tym przypadku.

Stan faktyczny jest tu mało istotny, bo tak jak wspomniałeś, nie jesteście parą. Ona nie musi czuć się zobligowana do wierności. Opowiada Ci o tym, bo chce żebyś był zazdrosny, albo zostawia sobie furtkę. Niezależnie od tego gdzie leży prawda, warto zastanowić się nad tym, jak rokuje znajomość z kimś takim.

Gość gość
no dobrze, ale dlaczego mi pisze że jej się podobam i chciałaby ze mną spróbować?

Gość gość
Bo jestem w pracy...jak masz pisać nie na temat to się nie odzywaj.

Gość gość
btw. co to jest MS?

Gość gość
dobra już wiem, nie było pytania...jeśli ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia w temacie to proszę. a Jeśli nie to niech milczy.

Kurde, rzadko się wczuwam, ale jak już mi się uda, to wszystko popsujecie. :-P Autorze, zapytaj się jej o to w co z Tobą gra.

Gość gość
Pytałem już nie raz, odpowiada że chce być ze mną szczera dlatego mi to mówi. Serio dziwnie to wygląda, z jednej strony niby jej zależy a z drugiej widać co innego, nie wiem co myśleć serio...

Po co chce być z Tobą tak patologicznie szczera, skoro nie poczuwa się do wierności? W najlepszym razie, to jest niedojrzałość i chęć wzbudzenia w Tobie zazdrości.

Gość gość
no masz rację, coś będę musiał z tym zrobić, ale co? bo muszę przyznać że naprawdę mi się podoba ta dziewczyna ale to co odpaliła z tym kolegą to zabiło mi klina :/

Poszukaj płatnego mordercy i niech załatwi tamtego gościa. A tak serio, to tylko rozmowa, jeśli ta nie przyniesie skutku, to nic nie przyniesie. Hmmm, może być też tak, że ona chce na Tobie wymusić jakąś deklarację i w ten właśnie sposób szantażuje Cię emocjonalnie. Mimo wszystko takie zachowania nie są zdrowe.

Gość gość
Musisz zacząć myśleć pozytywnie :D Może w domu nie miała miejsca by zrobić urodziny, stąd impreza u kumpla, może miał jedno łóżko to gdzie miała leżeć jako solenizantka albo on jako właściciel łóżka ...na podłodze ? No wybacz nie przystoi :D Co tam jeszcze było :D jak była zalana w trupa to miał ją zostawić tą samą i na pastwę i tu ponownie pojawia się problem jednego łóżka. Trochę wyrozumiałości i optymizmu

Gość gość
hmmm Ty z kolei też dobrze mówisz :)....bo wiecie nie chcę też tak zrobić że podejmę pochopną decyzję i będę później jej żałował do końca życia...bo się może okazać że to BYŁA ta jedyna...serio jestem w kropce.

Gość gość
gość---jeśli chodzi o to spanie to bardziej szczegółowo Ci wyjaśnię: po tym jak się napiła, spała u niego w domu tzn. w jednym pokoju ale on spał na podłodze a ona w jego łóżku... natomiast później na imprezie urodzinowej...spali już razem w jednym łóżku...pojawia się pytanie: Dlaczego znowu on nie spał na podłodze?...wychodzi na to że chciała z nim spać :(... i cholera wie co robili...zabija mnie to myślenie serio... (klnie się że do niczego nie doszło ale nie wiem jak jest naprawdę) :(

Gość gość
whisky---w jakim sensie?

Gość posluchaj autorze
Sluchaj jesli ta laska chcialaby z Toba byc to by byla!! Ona ci mydli oczy bo jest rozdarta! Podbasz jej sie ale kolega rowniez i w dodatku on jest na miejscu! Z nim juz sprobowala, a ty jeszcze jestes zagadka, ktora tez by chciala odkryc. Dlatego trzyma ciebie jaka furtke bo moze tamten nie jest w jej typie w stu procentach ale jest na miejscu czesto spedzaja razem czas i wiadomo jak to jest. Kobiety to takie istoty ktore potrzebuja dotyku, przytulenia, poczucia ze sa bezpieczne. Stad jej rozdarcie. Ja bym postawila sprawe jasno, bo zycie w takim zawieszeniu nic nie da. Zajmij sie czyms przestan o niej myslec, zobaczysz jak przestaniesz z nia tak czesto rozmawiac czy pisac, ona nagle zacznie sie zasanawiac co sie stalo. Zaczniesz miec swoje zycie i moze to zmusi ja do jakis powazniejszych decyzji a nie zabawy twoim kosztem!

Gość gość
Ooo mam :) W pierwszym przypadku pewnie nie panowała nad odr****** i skopała go z łóżka stąd spanie na ziemi :) W drugim normalnie i świadomie dzieli łóżko Ok, teraz z innej beczki :) popieram tezę o wymuszaniu deklaracji i nadmiernej łatwości dzielenia się informacjami zbędnymi :) Wybierz sobie opcje :)

Gość gość
Dzięki a bardzo konstruktywną pomoc :) tak trzeba zrobić, innej opcji nie widzę...ale jeszcze mam pytanie...Czy możliwe jest że spali razem ale jako koledzy i nic więcej? Czy mało to prawdopodobne?

Gość gość
Możliwe :)