Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to wg was jest patologia?syn lekarz ma ojca pijaka a matka bez pracy.

Polecane posty

Gość gość

Czy to wg was jest patologia? Mam sąsiadów,których dobrze znam ,mieszkają kolo mnie na osiedlu. Bieda aż piszczy,oboje nie pracują i ciagle piją,dom w stanie tragicznym ,sypie sie wszystko wkolo.Jedzenie często im zanosze jak mam wiecej ugotowane i pomagam,bo mi żal.Prosci ludzie i niewyksztalceni oraz niezaradni zyciowo. Dziwi mnie tylko jedno,że ich syn jest bardzo zamoznym i wyksztalconym facetem.JEST CENIONYM KARDIOLOGIEM i kasy ma jak lodu. Dlaczego taki syn nie pomoze rodzicom?nie wyremontuje mieszkania?sam wozi sie luksusowymi limuzynami za miliardy,ma wille i drogie wakacje ..na wszystko go stać,a rodzinie nie pomaga. Rozumiem ,że ojciec alkoholik nie jest powodem do dumy i ,ze wstydzi sie prostych i biednych rodziców ,ale jak mozna nie miec serca i nie pomóc ?obcy ludzie pomagają i plotkują ,ze ci biedacy maja takiego syna ,mowi sie ,że "taka szycha na poziomie ,a za nic ma wiezy krwi i swoje pochodzenie"

Gość gość
Może ojciec pijak zrujnował mu życie, wielka klasa że sam do czegoś doszedł, ale moze emocjonlanie jest wrakiem.

Gość gość
a moze za dzieciństwa doświadczył wiele zła i ma żal do nich? jakby ten syn skończył jako pijak to wg ciebie byłoby ok? nie miałby obowiązku pomagać.... bo nie ma z czego? sam doszedł do miejsca w którym jest i sam decyduje co robi ze swoimi pieniędzmi.

Gość gość
Ja to rozumiem. Zniszczyli chłopakowi życie, który o wszystko musiał walczyć sam i teraz za co ma on im być wdzięczny. Za biedę, awantury i wstyd, który mu zafundowali? Bez przesady. Miał gorzej niż w domu dziecka.

Gość gość
Mialam (bo wlasnie zmarla) sasiadkę od ktorej odcięły sie dzieci.Nie dosć rozwod taty i mamy zrypał im emocje,to potem alkohol i ogromna ilosc wypalanych papierosów spowodowaly ze ucieli pomoc,bo zamiast kasa jaka od nich dostawala np.na czynsz oplacic mieszkanie,to je przepijała.