Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DYSKRYMINACJA LUDZI BRZYDKICH

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego w dobie poprawności politycznej nikt nie zwraca uwagi na ten temat; wtedy w końcu należałbym do jakiejś uprzywilejowanej mniejszości...

Gość gość
Taki jest system jestes brzydka jak bys byla ladna to ty najbardzej bys dyskryminowala brzydkich i widzala tylko siebje i niemow ze nie teraz znasz druga strone medalu wtedy bys jej nieznala wiec tak jest jak ma byc i koniec tak dzala system jak nie jestes zadowolnoa z siebje nie akceptujesz siebje popelnij samobojstwo najlepjej na skypie chetnie zobacze jak to robisz powodzenia Jurek :)

Gość gość
Bo wszyscy mają jednakowe odczucia estetyczne. Nie bez powodu ludzie bardziej współczuja zwierzętom gdy dzieje im się krzywda. Dlaczego? Bo są ładne, śliczne, a człowieka mają w d...

Gość gość
gość dziś zwierzęta są śliczne? chyba masz na myśli tylko małe króliczki, pieski i kotki, co jest ślicznego w nosorożcu, gorylu czy szczurze?

Gość gość
A czy nosorozcom współczuja? Albo pająkom? Sami zabijają. A jak szczeniaczka ktoś skrzywdzi to na lincz by wydali. Szkoda że jak ktoś komuś robi krzywde to nikogo nie ma do pomocy.

Gość gość
Ludze brzydcy powinni sie usypiac nie ma miejsca dla nich kobieta jest nie pocagajaca sexualnie powinna zadyndac ja jestem facetem tez jestem brzydki tez powinienem zadyndac jestem tego swiadom prubowalem dwa razy nie dalem rady ale nie robie dzeci zeby nie psuc rasy pozatym zycze sobie jak najszybszej smierci jak ktos mnie zachce zabic w sposob humanitarny to wyrarzam na to zgode ty tez zadyndaj a nie wyrzalaj sie tutaj brzydkie kaczatko :D

Gość gość
Podejrzewam że bardziej jesteś głupi niż brzydki co widać po pisowni