Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izaxoo

ZWIAZEK BEZ ZOBOWIĄZAŃ

Polecane posty

Gość Izaxoo

Jestem w relacji bez zobowiązań z facetem,łączy nas seks. Który jest mega rewelacyjny!! Jednak on powiedział ,ze między nami nie widzi związku. Jedynie bez zobowiązań. Problem tkwi w tym,ze ja powoli coś do niego czuje.. spotykamy się dość długo. Ostatnio stałam się zazdrosna o niego, i on sam tez tak robi żebym była o niego "zazdrosna" albo jak jestem z przyjaciółmi to co chwile wypisuje do mnie i pyta się mnie "co to za chłopak?" Albo "zdradzasz mnie?" Kochani czy jest szansa na coś więcej? Dogadujemy się bardzo świetnie... tylko czy ta zazdrość psuje nasza relacje? Czy ona coś oznacza? Pomocy!!

Gość gość
NIE! NIE! NIE! nic z tego nie bedzie, takie zwiazki zawsze rozpadaja sie z hukiem i z bolem, bo jedna osoba sie zakochauje a druga nie... lepiej skoncz to teraz bo pozniej bedzie tylko gorzej

Gość gość
Jak jest zazdrosny o Ciebie to może coś czuje do ciebie i bada teren ... narazie może być tak ze nie okazuje uczuć a jest zazdrosny i może chce z tobą być. ?

Gość gość
jak jest zazdrosny to czuje coś do ciebie

Gość Izaxoo
Do gość- my kilka razy się rozpadalismy z poważnych spraw osobistych i kilka razy sobie wybaczalismy i wracaliśmy do siebie:) i do tej pory jest pięknie ...tylko zastanawiam się co będzie dalej.. boje się, nie ukrywam... mam nie liczyć na to,ze przerodzi to w coś więcej?

Gość gość
jest zazdrosny, bo nie chce zeby cie inny ********* nie ma w tym milosci

Gość gość
W związku bez zobowiązań nie ma mowy o zazdrości!! Jak jesteście w związku bez zobowiązań to on jest zazdrosny o Ciebie to możliwe ze czuje coś do ciebie małymi krokami. .

Gość gość
w ziwazku bez zobowiazan jest zazdrosc. ona go kocha i jest zazdrosny, on chce ja miec na wylacznosc do j/e/b/a/n/i/a i tez bedzie zazdrosny - ale to nie mam nic wspolnego z miloscia

Gość gość
A on jest zajęty czy wolny?

Gość Izaxoo
Wolny :)

Gość gość
Trzymam kciuki Iza:))) znam taka pare która była w związku bez zobowiązań i stali się mocno o siebie zazdrośni i po jakimś czasie stali się para Powodzenia mała może i tobie się uda;)))))

Gość Izaxoo
Do gość O kurczę to coś pięknego...:) Nie dziękuje aby nie zapeszyć :(

Gość Izaxoo
To rozumiem ,ze skoro jest zazdrosny o mnie to siak czy tak nie czuje nic do mnie?