Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

festiwal w opolu jednak sie odbędzie ale tradycyjnie w opolu nie kielcach

Polecane posty

Gość gość

Zawarto porozumienie między władzami miasta i TVP – Festiwal w Opolu odbędzie się we wrześniu. • Fot. Michał Grocholski / Agencja Gazeta Władze miasta i kierownictwo TVP doszły do porozumienia i uzgodniono, że tegoroczny Festiwal Piosenki Polskiej odbędzie się nie w Kielcach, jak przez chwilę planował Jacek Kurski, tylko tradycyjnie w Opolu. Władze TVP zadeklarowały, że nie będzie on odbiegał standardem od wcześniejszych edycji. ADVERTISEMENT Wygląda na to, że historia zatoczyła koło, "Opole" wraca do Opola. Na razie jednak nie wiadomo, co będzie z występem tych artystów, którzy miesiąc temu zdecydowali się zbojkotować festiwal. Czy we wrześniu Kayah przyjedzie do Opola? Czy odbędzie się jubileusz Maryli Rodowicz? Czy zaśpiewa Nosowska? Na te pytania jeszcze nie znamy odpowiedzi.

Gość gość
no i co z tego

Gość gość
DZIEJE SIĘ MUST READ BLISS CHCĘ TO #GRZEJE JAK ŻYĆ ZDROWIE MOTO WIĘCEJ Opole wraca do Opola. Festiwal odbędzie się we wrześniu, a TVP ma dołożyć starań o zachowanie wartości artystycznej

Gość gość
Już nie chcę oglądać tych samych twarzy w Opolu, precz z Marylą, Kayah i Piaskiem!

Gość gość
Nie wiem komu ta impreza do szczęścia potrzebna, mnie to zupełnie nie interesuje ☺ Lepiej by jakiś porządny koncert pokazali, chociaż fragmenty. Ostatnio zagrał Coldplay i System of a Down. Nie każdy może sobie kupić bilet, bo go nie stać, co najwyżej na Woodstock, albo lokalne imprezy darmowe ☺

Gość gość
Nawet kanału MTV nie ma w pakietach kablówki bez dodatkowych opłat, więc telewizja ogólnie dostępna by się mogła lepiej postarać, a nie pokazywać stale jednych i tych samych wyjców, bitwy na brak talentu i kabaretów, od których się dostaje niestrawności. Powinni odszkodowanie płacić tym, którzy są skazani na taką telewizję

Gość Kielce to dziura i wiocha
A tak się cieszyłem że ten festiwal będzie w Kielcach :o