Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekkolekka

Co może oznaczać gdy przyjaciel mówi

Polecane posty

Gość lekkolekka

Mój przyjaciel na ostatnim spotkaniu przywitał mnie tekstem "Ale śliczna i uśmiechnięta dziewczyna do mnie przyszła". Potem mnie przytulił... i to nie tak po kumpelsku. Rozmowa była o sprawach co słychać?, o wartościach, o szacunku... usłyszałam, że jestem normalną kobietą, choć nie taką jak większość. Jakoś nie mogliśmy się rozstać, przytulił mnie i nie chciał "wypuścić". Co to może oznaczać?

Gość bamboozel
Naprawdę musisz się pytać? v Myślę, że sama doskonale wiesz, co to może oznaczać - może w jego oczach jesteś kimś więcej niż przyjaciółką? A może po prostu miał taki moment i nie znaczyło to nic. Sama musisz to ocenić. v Moja rada - jeżeli to był pojedynczy wypadek, spora szansa, że to nic nie znaczyło, ale jeżeli zauważysz, że on wdaje się w takie "nie po przyjacielsku" zachowania, czułości, teksty, etc. to radziłbym po prostu się go zapytać, czy masz to rozumieć jako "coś więcej" czy nie - zwłaszcza jeżeli Ty traktujesz go tylko jak przyjaciela i nie jesteś zainteresowania flirtem czy romansem, wówczas im wcześniej to ukrócisz, tym lepiej.

Gość gość
Kiedyś była rozmowa kim dla niego jestem - dobrą przyjaciółką, ale wtedy miał trudny okres i nie okazywał aż takiej czułości - sporadycznie i po koleżeńsku. Teraz jego problemy zawodowe rozwiązały się. Od dwóch tygodni tak się zachowuje, a na ostatnim spotkaniu była kumulacja tego wszystkiego. Ja wiem co to może oznaczać, bo sama zaczynam czuć większą chemię. Żaden mężczyzna nie dał mi takiego poczucia bezpieczeństwa, wsparcia i z nikim nie łączyło mnie takie porozumienie bez słów. Poza tym "tylko z przyjacielem" nie spotykasz się prawie codziennie, a mieszkamy w różnych miejscowościach i pracujemy w różnych miejscach. Wcześniej widywaliśmy się średnio raz na tydzień.

Gość bamboozel
To skoro masz wrażenie, że on chce czegoś więcej i Ty też zaczynasz chcieć czegoś więcej to... w czym problem? :) Bawcie się, może coś z tego będzie.

Gość gość
Chcesz mu dać to mu daj a nie wydziwiaj i nas się pytaj :-D