Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek888

Mieszkanie Wrocław

Polecane posty

Gość Darek888

Hej, od jakiegoś czasu myślę nad przeprowadzką do Wrocławia i chciałbym tam kupić mieszkanie. Wiecie może, gdzie najlepiej jest szukać ofert? Bo przyznam, że trochę jestem zagubiony.Bardzo zainteresowała mnie nowa inwestycja http://www.inwestgrupa.pl/oferta-mieszkaniowa/rosarium-ii/oferta piękne osiedle w bardzo dobrej lokalizacji, jak uważacie ?

Gość Miasto Namysłów wojew opolsk
Autorze a byłeś kiedyś we Wrocławiu czy jeszcze nie a w opolu byłeś może lepiej zamieszkać nie we Wrocławiu tylko w opolu? Z jakiego województwa jesteś? Wiesz że jest takie miasto w województwie opolskim jak Namysłów leżące nad rzeką widawą która i przez Namysłów i Wrocław przepływa słyszałeś o browarze Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 52 km od Opola byłeś kiedyś we Wrocławiu i opolu?

Gość Kielce to dziura i wiocha
W*********j autorze!!!

jak dla mnie we Wrocławiu najlepsze do zamieszkania są obrzeża miasta, gdzie jest spokojnie i można sobie odpocząć od zgiełku centrum. jeśli masz na myśli mieszkania deweloperskie to polecam Ci Brochów. Wiem, że realizują tam teraz nową inwestycję https://nepalska.pl/. Do centrum idzie dostać się na prawdę szybko a okolica jest na prawdę fajna i jest dużo zieleni.

Gość Bibaaax
Mieszkania wygladaja super, szkoda że Wrocław, bo interesuje mnie warszawa, najlepiej wilanow i cos nowego, polecicie jakas firme w podobnym wysokim standardzie

Gość dersi

madzia20 brzmi fajnie 🙂 Ja już na szczęście znalazłam, właśnie sie urządzamy. Zgłosiłam się o pomoc do biura sdp nieruchomości i super zajęli się szukaniem mieszkania i oczywiście formalnościami. Mieszkanie spełia moje wszystkie wymagania i też agent wynegocjował bardzo atrkcyjną cenę