Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż strasznie się zmienił.

Polecane posty

Gość gość
On chce rozwód z mojej winy, ale nie ma dowodów. Dodatkowo on chce odebrać mi dom i mieszkanie które sam na mnie przepisał, a mamy rozdzielnosc. Czasu minęło mało, az dziwi mnie tak szybko mieliśmy pierwszą sprawę. Nie może się z nikim spotykać- dlaczego? Bo ma żonę.

Gość gość
nie bądź naiwna. może się spotykać z kim chce skoro go zdradziłaś i doskonale o tym wiesz. majątek może Ci odebrać, bo jeśli to darowizna to to za rażące naruszenia może zabrac ci dom i mieszkanie skoro były jego, jest to trudne ale nie do zrobienia. także jak chcesz nie stracić wszystkiego to weź zawalcz. bo mi w tym gościu wiele nie pasuje, no nie wierzę że tak nagle z dnia na dzień się odkochał bo go zdradziłaś. kiedy dowiedział się o zdradzie?

Gość gość
nie bądź śmieszna a Ty mając męża miałaś prawo go zdradzić? więc on może się teraz spotykać z kim chce i nie masz nic do tego, jeśli zdradziłaś go pierwsza. lepiej szukaj mocnych dowodów, bo zaraz skończą się luksusy i trzeba będzie zapierdalać.

Gość gość
Pisanie tych bzdur daje ci jakiś rodzaj satysfakcji ? Do czegoś prowadzi ? Bo jeżeli wydaje ci sie, ze od tematu: powiedział, ze kocha lub nie kocha przez temat: zdradził z przedszkolanką ( sorry jestem tu za krótko tylko te kojarzę ;) ) po aktualny nabrałaś polotu czy wykazujesz się kreatywnością ...to tylko ci się tak wydaje :) Postaraj się i zmień tekst "ma żonę" bo nudny :D

Gość gość
gość dziś Nie może się z nikim spotykać- dlaczego? Bo ma żonę. xxxx ej Ty tak poważnie? :P no litości :)

Gość gość
Mieszkanie było jego ale dom kupiliśmy przed ślubem i od razu byłam właścicielką. Jak mam walczyc o niego skoro nie daje mi szans.

Gość gość
Kwestia tego za czyje pieniądze był kupiony dom, jeśli za niego to pozamiatane. nie odpowiedziałaś na pytanie kiedy dowiedział się o zdradzie, skoro już była sprawa rozwodowa.

Gość gość
Za jego pieniądze, ale jak już mamy tak dokładnie rozliczać to bez ojca nie miał by niczego więc kupił dom za pieniądze ojca. Dowiedział sie 3,5- 4 miesiącą temu. Dlaczego byłam tak zdziwona kiedy dostałam pismo o rozprawie. Ale on od razu złożył papiery rozwodowe, od razu wynajął adwokata i od razu odsunął się ode mnie, wyprowadzil.

Gość gość
A dziwisz mu się? No sorry jeśli to uczciwy facet to puściłas się kiedy powinnaś go wspierać. Pamiętaj że faceci trudniej wybaczaja.

Gość gość
Właśnie mi się wydaje że kobieta będzie rozpamiętywać zdrady, będzie cierpieć, a po facecie to spłynie.

Gość gość
A z czego Ty autorko żyjesz? ?

Gość gość
A czy to ważne? Rodzice mi pomagają.

Gość gość
Napisz mi list jeśli się nie wzruszył to przynajmniej będzie mu wesoło.

Gość gość
Oczywiście że ważne... lecisz na jego kasę i swoje wygodnictwo... bardzo dobrze że chłopak przejrzał na oczy! A Ty teraz możesz sobie znaleźć takiego który Cię zadowoli.

Gość gość
No właśnie nie bo kobiety są bardziej uległe. często zależne od facetów. A zdrada kobiety odbija się na dumie i własnym ego faceta.

Gość gość
Czy jakby ,,leciała" na jego kasę to zdecydowałabym się na ten związek wiedząc, że pracuje za najniższą krajową. Wtedy powiedział mi, że mieszkanie wynajmuje. Zaczął związek od kłamstw, które nie wiem co miały na celu. Zdrada kobiety odbija się na dumie? Czyli tak mogę tłumaczyć jego zmiane zachowania ?

Gość gość
Nie potrafię zrozumieć jego zmiany.

Gość gość
20:50 Nie podbijaj, nudne

Gość gość
Chciał sprawdzić czy Ci zależy. Powiedz że oddasz mi dom i mieszkanie żeby tylko dał Ci szansę. To będzie dla niego dowód Twojej miłości. Powinnaś zachować się honorowo i oddać co jego.

Gość gość
Ale kłamał ! I myślał, że jak ma pieniądze to jest bardziej atrakcyjny? Mieszkanie może sobie wziąć, ale dom jest nasz wspólny. Ty przeżyliśmy pierwsze chwilę jako małżeństwo,tu miały wychować się nasze dzieci.

Gość gość
Hahahaha pociągnij temat a będziesz mnie bawić każdego dnia :D Na serio myślisz, ze ludzie sa tak głupi to jakiś test ? :)

Gość gość
Daj sobie spokój. Pewnie ani złotówki do tego domu nie dołożyłas. Przyznaj że zależy Ci na kasie. Gdyby tak nie było To w dupkę byś miała ten dom. Skoro to tak niby kochasz. Kurek z kasą zakręcil i teraz starasz się naprawić. A co robilas przez te 3-4 miesiące jak dowiedział się o Zdradził? Pewnie księżniczka jeszcze czekała obrażona aż facet wróci. Jestem kobietą i gdybym kochał.a nie chciałabym mieć nic jego. Pracuje i sama zarabiam.

Gość gość
dziś Jaki wspólny? skoro to jego ojciec dał pieniądze na dom,ty jesteś gołodupcem i bajkopisarką.:D

Gość gość
Nie zależy mi na kasie, ale na wspomnieniach. Kocham ten dom tak samo jak jego. Jego ostatnie słowa brzmiały ,,I co dobrze Ci było" uśmiechnął się i wyszedł z domu. A ja całą noc płakałam, bo nie wiedziałam gdzie jest, martwiłam się, nie odbierał telefonu, później byłam w jego firmie ale go nie zastałam, pojechałam do mieszkania ale zamki były zmienione. On nie dał mi szansy.

Gość gość
Dobry temat :-D "mój mąż strasznie się zmienił" Spadły mu poprostu różowe okulary :-) zobaczył że jesteś z nim tylko dla kasy i jeszcze mu rogi przyprawiasz :-P powodzenia dla Pana męża :-) bo napewno nie dla autorki :-P

Gość gość
No pytał czy dobrze Ci było z kochankiem. Ty naprawdę masz tupet. W d...pie Ci się już poprzewracało a nie tylko w głowie. Brawo dla niego!

Gość gość
Oprócz tego, że będzie miał dużą firmę po ojcu jest przystojny, inteligentny. O takim mężczyźnie marzyłam- wysoki brunet, brązowe oczy, uśmiech. Zakochałam się w facecie który zarabiał najniższą krajową, wynajmuje mieszkanie, przystojny i zaradny. Czy to jednak świadczy o tym że nie jestem z nim dla pieniędzy?

Gość gość
Ja mam tupet? To mój mąż zadał to pytanie, oczywiście nie odpowiedziałam. Chciałam mu pomóc, chcialam rozmawiać, kupiłam tabletki na erekcje ale on nie chciał ich brać, nie chciał rozmawiać. Co innego mogłam zrobić ? On zawsze był królem w łóżku. Moja teściowa też nigdy nie pracowała. Jej jedynym zajęciem było wychowanie syna, nauka języków obcych i książki.

Gość gość
I bardzo dobrze Ci powiedzial:D skoro to taki wymarzony facet to dlaczego to zdradziła? Bo sobie nie radził z chorobą ojca. Żałosne

Gość gość
Weź się czep przestań pisać, wymyślać, wisieć i zacznij żyć na swój koszt głupia babo