Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loada

Petting a zapłodnienie

Polecane posty

Witam wszystkich, jestem nowa na tym forum jednak obserwuje je już od dłuższego czasu :) Mam ogromne obawy i strach i pragnę, aby ktoś je rozwiał lub chociaż doradził. Mam 16 lat i razem z moich chłopakiem od niedawna uprawiamy petting. Ocieranie się o siebie, pieszczenie narządów płciowych. Jednak po dzisiejszych zabawach mam bardzo duże obawy i zwracam się o pomoc do tych, które są doświadczone i chociaż trochę mi pomogą. Na początku całowanie, ocieranie się o siebie nawzajem, później stymulowanie jego członka ręką i wytrysk. Po wszystkim chłopak twierdzi, że dokładnie wytarł ręce chusteczką, ja również to zrobiłam. Po czym on przeszedł do palcówki i tak dwa razy, w ostępie godziny-dwóch. Ręce wytarte. Jednak pojawiły się moje drobne obawy, szczególnie, że są to moje dni płodne. Nigdy wcześniej nie uprawiałam seksu i jestem dziewicą. To moje pierwsze przygody z pettingiem mimo to boję się Chłopak uważa, że zapłodnienie jest nie możliwe ze względu na to że wytarł ręce i parę sekund później zabrał się za palcówkę. Jestem panikarą, błagam o jakiekolwiek rady i pomoc Jutro jest również możliwość zażycia tabletki po, jednak proszę o rady.

Gość gość
Twoje odczucia są całkowicie normalne i naturalne. Ale na 100% nie jesteś w ciąży i od samego początku zupełnie niepotrzebnie się denerwujesz :)

Gość loada
naprawdę bardzo dziękuję ♥!