Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Dzieci wtedy nie spały, to zajęłyby się mamą, która tak profesjonalnie zajmowała się szczytnym celem. Nawet nie chcę sobie przypominać tej jej porażki.

Gość gość
Teraz może zawiesi sobie na ścianie fototapetę z motocyklem :D

Gość gość
Skoro sie juz wyszczekałyscie i wylalyscie na Candy wiadro najgorszych pomyj. To moze wytłumaczcie dlaczego ma powodzenie u facetow, skoro taka okropna i najgorsza???? Dlaczego Fabian przez tyle lat skamlał zeby go przyjęła zpowrotem. I teraz tez juz zaczyna robic podchody. Co oni (faceci) ku...wa wszyscy masochiści sa???? Lubią paskudne, szpetnie zołzy, które ich poniżają, ośmieszają, wykorzystują finansowo. Wszyscy nagle uwielbiają mieć klapki na oczach i byc maltretowani psychicznie przez wyrodne, zle matki. No prosze was, ale to co na sile pieprzycie, kupy sie nie trzyma. A wystarczy logicznie pomyśleć. Same pisałyście, ze z Candy nie jest nudno, bo ciagle sie cos u niej dzieje. Żadnej nie przyszło do głowy, ze to co jest na filmikach, czesto nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Ze chodzi wlasnie o to zeby nudno nie było, bo wtedy jest zainteresowanie. Im wiecej kontrowersji, tym lepiej. Przeciez gdyby była na tych filmikach, szarą kurą domową, to byście sie tak nie ekscytowały jej kanałem. A najlepsze te wasze teksty, ze znacie ja osobiście, a potem wypisujecie bzdury, które w jej zyciu nigdy nie miały miejsca. Sytuacja z Fabianem tez zupełnie inaczej wyglądała niż opisałaś to koleżanko, niestety nie trafiłaś. Jesli kogoś chu...ja znasz, to nie udawaj, ze jest inaczej tylko po to zeby inne dziewczyny łyknęły bzdury, które wypisujesz kłamczucho.

Gość gość
23:00 i 23:02 Nie pij wiecej! Według ciebie Candy lubi przydrinkować, a ty to co? Siebie oczywiscie sie nie widzi.

Gość gość
a Ty nie spinaj tak drozdzowy. Brońją dalej, broń. Tak to wszystko to pastiż. Ona wogole to kręci film. To co pokazuje jest wyrezyserowane. Swięta. Kto ma oczy to widzi!

Gość gość
no juz Candy juz wygadalas sie?tak? to zmykaj szczekac do motocykla!poszla!juz!

Gość gość
23:27 Widzisz tylko to ca na filmikach jest i nie zaprzeczaj, ze jest inaczej!

Gość gość
Tak kochanie. Jeszcze tylko zadaj sobie pytanie z jakiego powodu do niej lgna faceci i na jak długo. Skoro taka piękna i elokwentna to dlaczego Łukasz z nią nie jest, dlaczego Fabian ja zostawił, dlaczego Leszek uciekł. Na insta sama odpisala dziewczynie ze miala 4 poważne związki a reszty nie liczy. To gdzie sa Ci faceci którzy tak się nia wg.Ciebie fascynowali. Czy Ty w ogole czytasz to o czym piszesz?

Gość gość
Ale dalej żadna nie wytłumaczyła dlaczego ma powodzenie u facetow :)

Gość gość
23:30 a Ty znasz ją, ze tak bronisz? Czasem widac wiecej. Trzeba wyciagnac wnioski.

Gość gość
23:32 Sama widzisz, jak niewiele o niej wiecie. Potwierdzasz tym co napisałaś, ze jej nie znacie. Żaden z tych facetow jej nie zostawił. A z tego co wiem, dwóch chętnie by znowu sie z nią związało. Taka jest zła i nie dobra, ze az lgną do niej cały czas:)

Gość gość
23:32 sama pewnie tutaj weszła I wybiela swoją ..pę. Co ma robic. Nie daj Boze jeszcze Ktos uwierzy w ta prawde o niej.

Gość gość
23:21 To co na filmkach to nieprawda? Buuu. Czyli tam każdy podstawiony a reszta to czysta reżyserka? To się kurde dalam nabrać. Ps. Świetna z niej aktorka. Żeby tak perfekcyjnie zagrać nawalona na livie to Oskar się należy!

Gość gość
23:32 Wiesz, takie powodzenie jakie ona ma, to kazda moglaby miec, tylko ze sa kobiety ktore sie szanuja. Mam nadzieję ze zrozumialas.

Gość gość
A ja z tego co wiem, to mają ją gdzies. Tyle w temacie. To ona wywala na yt swoje życie. To ona sie kompromituje.

Gość gość
23:37 No przecież widzimy że nikt jej nie zostawił i żaden z nich nie jest w związku :-) Oj kobieto. Licza się fakty, a jakie sa- każdy widzi. A to ze ci kendi tak nagadala to wierze, w niej wszyscy zakochani przeciez :-)

Gość gość
Niestety "zapętliła" sie dziołcha z tym nagrywaniem na yt. Za dużo przekombinowala, a teraz są tego skutki. Kochajcie ją, te które tak kochają. Nikt Wam nie broni. Tutaj oprocz nie milych komentarzy, obrazliwych, ktorych nie popieram,sa rowniez konstruktywne. I bedzie to komentowane jezeli pokazuje nieodpowiednie zachowanie, stroje, porady.

Gość gość
23:52 Po części sie z tobą zgadzam, ale nie do konca. A zapętliły sie dziewczyny na tym forum, nie uwarzasz? Ale tak szczerze?

Gość gość
Nie wszystkie niestety. Jest sopro tutaj prawdy I to tej bolesnej. Ja jej zyczę zeby udalo jej sie wyjsc na prostą. Najwazniejsze trzeba siebie szanować, wtedy inni też będą.

Gość gość
Ale oczywiście sa takie, które wchodzą zeby sobie wylać " kwasa" I to jest wkurzające.

Gość gość
Dwa komentarze powyzej do

Gość gość
wujki sie zmieniaja to I temat sie rozkrecil ;)

Gość gość
Nie mogę czytać tej obrony Częstochowy. Liczą sie fakty. Ledwo z leszkiem sie rozstała umieściła ogłoszenie matrymonialne. Ledwo pościel zmieniła po Leszku i jest nowy wujek. To jest żenada. Niedługo imiona jej sie zaczną mylić. Oczywiście to wszystko jej życie i jej sprawa, ale skoro pokazuje to publicznie to niech nie dziwi sie ze ludzie ja krytykują.

Gość gość
Kendi nawet szacunku.do samej siebie nie ms Jeśli mysli ze kobiety które szanują siebie bede popieraly takie zachowanie 38 letniej kobiety matki 2 dzieci to jest w bledzie A kanal Candy widac po liczbie wyświetleń jaki nudny jest Makijaże , czy tandetne ciuchy za piataka ? Tak kazdy uciekal od Ciebie sama mowilas o tym ze fabian cos przekobal nie niejednokrotnie czyli szukał ciągle wymiana starego pr****** A jeżeli dla kendi nowy wujek to powód do dumy i jaka jest piekna to ja przepraszam ale kazda d***** w burdelu ma powodzenie Niestety tylko do takiej osoby moge cie porównać Mam nadzieje ze fabian zgłosi to gdzieś dalej bo dzieci to na pewno w takich warunkach nie beda mieli zdrowej.psychiki

Gość gość
Wujek Maciej :) i jeszcze pisze ze " mój mężczyzna":/ a jeszcze niedawno miesięcznica z Leszkiem była

Gość gość
1:49. Rany! Wielkie słowa po kilku dniach. Tandeta śmierdzi na odległość. Wstydu za grosz.

Gość gość
Ona naprawdę jest dumna z tego, że co rusz nowy Janusz.

Gość gość
No gościu uroczy, zatem wróżę im "tygodnicę". :D Do miesięcznicy to ten pan nie dotrwa z Kendi.

Gość gość
Dopiero byl Fabian, potem Leszek, teraz Maciek, za chwile bedzie nowy wujek Bogdan, potem Wojtek, a potem Krzysiu. Ta baba sprowadza non stop nowych kolesi do domu i nie boi sie? Ma w domu dorastajaca corke, tych gosci ona nie zna, a skad wiadomo, ze nie maja zapedow pedofilskich, albo chorob wenerycznych? Masakra...

Gość gość
Jak to mówiła w filmiku, gdy Oliwia była mała, a Łukasz ją opuścił, to nie szukała związku, chciała cyt: "zaszaleć". Moim zdaniem to też prawdziwe szaleństwo co ona wyprawia.