Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Jak widać bardzo jej zależy by udostępniać swoje "szczęście".

Gość gość
Do 18:03 jeżeli coś dla ciebie jest nudne to po co tu wchodzisz? Idź agusi słodzić pod zdjęciami.

Gość gość
Jakie mielenie tego samego ? Co chwile jakieś newsy są na kanale/ teraz jest nowy wuja

Gość gość
u Kendi tyle sie dzieje ze o zadnej nudzie na watku mowy nie ma!

Gość gość
(18:03) cio, cio, cio nuda?! Nio, nio, nio jak to mowi "nasza juciuberka"- jak Ci się nie podoba, to przełącz na inny kanał. Nio, nio sypciutko.

Gość gość
jaka nuda jaka nuda?materacyk,kapcie,naoliwione zamki...i Brendy z amantem daja czadu!

Gość gość
Wam sie Candy nie podoba, bo ciagle krytykujecie, a jakos nie przełączanie na inny kanał. To czemu komus to radzicie. Trzeba spojrzeć najpierw na siebie, co samemu sie robi. A dopiero pózniej ewentualnie zwracać komus uwagę.

Gość gość
Nawet przystojny ten facet Agi. Lesio moze mu buty pucowac:)

Gość gość
Ale to mozemy tak sie licytowac, a Ty tutaj nie wchodz I bedzie po problemie.

Gość gość
Zwróć tylko proszę uwagę na jedno. Może i jest tu pisane głównie na jeden temat, ale nie robi tego jedna osoba, więc to chyba dość zrozumiałe, że większość rzeczy się tu powtarza. Nikt nie ma obowiązku czytać całego wątku, żeby przypadkiem się nie powtórzyć. A teraz spójrz na Candy - to ona jedna w kółko macieju nakręca filmiki o toksycznych związkach, ciągle daje rady czego nie robić poznając drugą osobę, a sama nie postępuje według własnych rad!

Gość gość
No może temat ten sam, ale jak szybko osoby się zmieniają :D

Gość gość
Obejrzałam kilka filmików gdzie występuje Fabian i nasuwa mi się jeden wniosek. Biorąc pod uwagę mowę ciała Agnieszki, to widać, że często źle się czuje w jego obecności. W oczach niepokój. Przyjrzyjcie się

Gość gość
Ja najczęściej w jej oczach widziałam %

Gość gość
przeciez ona F ignorowala na calego!pomiatala nim !

Gość gość
Nie. Ja widzę wyraźnie niepokój w jej oczach a alko to po to by stłumić złe uczucia... Tak mi sie wydaje

Gość gość
Ona szuka kolejnego sponsora a w uk z taka uroda to nie znajdzie zbyt wielu chyba ze lysych, w uk ludzie soe smoeja z takich lampucer

Gość gość
Dość nałogowo tłumi te uczucia.

Gość gość
Nie przesadzaj, bo sugerujesz jakby miała się bać Fabiana. Nic takiego nie mogło mieć miejsca, skoro bez większych skrupułów obrażała w jego obecności jego rodziców.

Gość gość
19:34 Juz faktycznie darujcie sobie temat jej urody. Jej wyglad wcale nie jest taki zły. My baby mamy to do siebie, ze jesli, którejś nie polubimy, to jestesmy w stanie nazwać ja paskuda, ladacznicą, nieudacznikiem życiowym o ilorazie inteligencji 0. Oczywiscie co z tego, ze jest inaczej, ale nie lubie jej i bede po niej jechac. Jaka jest Aga, to cholera ją wie, pokazuje tylko to co chce pokazać. Natomiast jej wyglad wiadomo jaki jest. Jest atrakcyjna babką, czy to sie, niektórym nie atrakcyjnym babom podoba czy nie. I nie wy o tym decydujecie, tylko o atrakcyjności kobiet decydują faceci. A Ona sie facetom podoba. I prosze nie pisac, ze podoba sie bo jest „łatwa”, bo sorry, ale tacy faceci jak Fabian, czy ten na motorze na byle co by nie polecieli. Nawet gdyby tylko mieli sobie ”poużywać”, bo stać ich by wyrwać sobie fajne laski. Tak że to nie o to chodzi. Chodzi o to, ze to niebrzydka, sympatyczna dziewczyna dlatego ma powodzenie. A wy możecie sie teraz tu „zakrakac”, ze tak nie jest. Niestety nic to nie zmieni, tylko tyle, ze sobie „poujadacie”.

Gość gość
A Ona sie facetom podoba. I prosze nie pisac, ze podoba sie bo jest „łatwa”, bo sorry, ale tacy faceci jak Fabian, czy ten na motorze na byle co by nie polecieli. Nawet gdyby tylko mieli sobie ”poużywać”, bo stać ich by wyrwać sobie fajne laski. xxx BBBUUUUAHAHAAHAHAHAHAH :D:D:D

Gość gość
Śmiej sie śmiej. Fakty jednak świadczą zupełnie inaczej niż twoje sztuczne, na sile naciągane zdanie. Pewno sama urodą nie grzeszysz, co? :)

Gość gość
Jest ladna fajna? Omg ale co ptawda to prawda "jednorazowka" to jest z niej niezla ;) do Warsaw shote by sie nadala

Gość gość
"Jest atrakcyjna babką, czy to sie, niektórym nie atrakcyjnym babom podoba czy nie." ******** Mocno cię poniosła fantazja. Nie chcę nawet sobie wyobrażać jak bardzo masz obniżony poziom estetyki.

Gość gość
Taki facet jak ten na motorze na byle co by nie poleciał? Matko - kobieto! Widzisz gościa pierwszy raz na oczy, nawet zdania z nim nie zamieniłaś a już wiesz jaki to Adonis? Współczuję także Tobie wyborów życiowych, skoro opierasz je wyłącznie na wyglądzie.

Gość gość
(20:30) chwal sobie ta calą Candy. Nawet ubustwiaj. Ty tak samo jej nie znasz, wiec nie pisz, ze jest fajna. To co ona pokazuje w swoich filmikach wcale nie jest "fajne". Nie znasz jej prywatnie, a nawet jak z nia piszesz to moze Ci wciskac takie kity o sobie ze szok. Po jakims czasie poznasz sie na niej. Tak jak jej kolezanki, które zobaczyly jaka jest I nie chca miec z nia nic wspolnego. Ja mam nadzieje, ze wchodza tutaj te "wysmiewane gimnazjaliski" i poczytaja te mądre uwagi na jej temat I nie beda zapatrzone w jej jakze " prosta " osobowosc.

Gość gość
20:41 Ona nawet nie wie, że przez takie jak ona, Candy ma zaburzony obraz siebie. A na tym cierpi nie tylko ona sama, ale i jej dzieci.

Gość gość
Znam Agnieszkę osobiście i to co sobą reprezentuje na YT, to jest właśnie taka w rzeczywistości. Jest zawistna, mściwa, jak się z kimś już kumpluję to chce mieć tą osobę na wyłączność jak już dobrze zauważyłyście. Jest zazdrosna jak się komuś wiedzie lepiej. Nie miała również nigdy problemu z przyprowadzaniem dopiero co poznanych facetów do domu. Z Fabianem od lat ten sam schemat. Rozchodziła się z Nim, poznawała sobie w tym czasie nowych facetów, a po jakimś czasie znowu wracała do Fabiana.

Gość gość
rozstania, powroty... Kto tu po kim poprawia, Lechu po Fabianie, czy Motocyklista po Lechu? czy Fabian po Motocykliscie? :P

Gość gość
Do tej Pani co stara się wybronic Kendi . Ty też gratulowalabys swojej bliskiej koleżance co chwilę nowej miłości? Czy raczej postaralabys się jej pomoc w tej zagubionej sytuacji i wytlumaczyc ze przynajmniej nie warto się z tym afiszowac? Bo to co widnieje u Kendi w komentarzach to wg.mnie czysta prowokacja ze strony jej widzek, a nie szczere gratulacje.