Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Jakosc filmiku koszmarna. U niej doświadczenie nie idzie z poprawą jakości, wprost przeciwnie. Kompletnie nie dba o widza. Leniwa żeby wstawić intro, filmik kręcony po ciemku, bo też za leniwa żeby wyjąć lampę. Napisy które zakrywają filmik, który i tak ledwie co widać. A jak kręci w świetle, to 1000 filtrów nakłada podczas testowania kosmetyków, gdzie zupełnie nie widać efektu, bo tak jest rozmazana przez jakiś śmieszny program który sobie ustawiła by wydac się o 10 lat młodszą.

Gość gość
Prezenty dla nowego gacha, a dla dzieci nic. Cała candy

Gość gość
Zaraz się dowiemy że ta cała sytuacja z Malwiną,Sweterkiem i tym nowym to jest wałek. Candy i Fabian ciągle są razem a ten cały cyrk był tylko dla widzów wyreżyserowany:-p Święta idą kasy trza.

Gość gość
Haha, dokładnie Deck the halls with boughs of holly Fa-la-la-la-la, la-la-la-la...

Gość gość
Lesio byl z kartonu. Stawiala go tylko do zdjec :D pewnie tak bylo w scenariuszu.

Gość gość
To by tłumaczyło ciągle ten sam sweterek :D

Gość gość
Ha ha też zauważyłam ze ON ciągle w tym samym sweterku może to tylko zdięcia z jednego dnia zdązyła zrobić bo później jej zwiał

Gość gość
Ja sie pytam gdzie intro "przez twe oczy zielone"

Gość gość
Zenek nie wystepuje w tym serialu. Nie zgodzil sie na intro. Nie bylo dla niego paleci :D

Gość gość
Paleci nawet dla wicki nie było, ale dla Macieja owszem.

Gość gość
Mysle ,ze Blachary Popka idealnie opisuja ten serial

Gość gość
Intro :"Przez te łyse głowy oszalałam "

Gość gość
Nowy wujek kupi jej jakies nowe ubrania czy cycki?

Gość gość
Oliś dla Ciebie łapka w gore za odwage, a dla mamy w dol za śmiecio- żarcie jakie Wam serwuje. Współczuję.

Gość gość
Ehh smutny ten film na maxa. Dziecko pokazuje mamy btowary i swoje przetworzone jedzenie i zupki chinskie. Brawo Oli, ze sie odwazylas. Adze za te zakupy powinno byc wstyd.

Gość gość
Ja wszystko rozumiem, ale ciagle dzieci faszerowac gotowcami najtańszymi , ile mozna Oczywiscie kazdy z braku czasem ale ona zauwazylam tylko takie daje natomiast czasem ugotuje prawdziwy obiad ! Co to za matka! I jaki wstyd dziecko mowi mamy uluobine piwo , musi byc w lodowce Ciekawa jestem czy dla acc to nie jest patologia Bo ja bym sie wstydzila , ale coz acc nie ma wstydu ! Zal mi tych dzieci

Gość gość
Zakupy poczynione,bynajmniej :D

Gość gość
Dla wujka na kosmetyki miala to dla dzieci najtańsze jedzenie Co za wygodna matka

Gość gość
Mamy ulubione piwo ..... musi być w lodowce. Nawet jeżeli tak jest to mogła wyłączyć to z filmu. No ale przecież oglądalność sie liczy i reżyserka. Reszta czyli zupki chińskie i przetworzone jedzenie to jakiś dramat.... brak slow.

Gość gość
Nie wycięła, bo jest za leniwa. Przypuszczam na dodatek, że nie obejrzała wcale tego filmiku, tylko wszystko zrobiła w biegu.

Gość gość
Daleka byłabym od chwalenia Oliwii że włączyła kamerę i pokazywała spożywkę. Nie chodzi tu o licytację, ale moja siostrzenica ledwie odrosła od ziemi, a już potrafiła upiec ciasto, znała wszystkie składniki, sama mieszała itp. Według mnie prędzej takie zachowania należałoby chwalić i uczyć dzieci jeśli już, to rzeczy pożytecznych. Dla mnie ten filmik był żenujący i właściwie nie wiem co miał oznaczać. Jeszcze zrozumiałabym gdyby była w nim jakaś treść. Np. gdy Oliwia nagrywa jak lepi coś z gliny, czy w ogóle - pokazuje jakieś umiejętności. Tak poza wszystkim, to bardzo fajna dziewczynka.

Gość gość
Ciekawe jak poczuła się jej wicka która nie dostała od Kendi nic - a przecież widzowie są najważniejsi jak pamiętacie. Natomiast na kolejnego wujka znalazło się już ponad 60Ł. Ale Kendi pewnie to czyta i na następne spotkanie odłożyła jakiś pens.

Gość gość
Browar w lodówce - must have!

Gość gość
Desperados - nazwa odzwierciedla jej życie. Zdesperowana by znaleść wujka.

Gość gość
8:43 Haha, dokładnie!

Gość gość
No to jedzenie pokazane na filmiku.... hmn....bardzo watpliwa dieta. Wszystkie te zupki w proszku, zupki chinskie sa zrodlem glutaminanu sodu, bardzo niedobrej i niefajnej substancji. Tak samo inne gotowce pokazane na filmie, tez nie sa zdrowe, szczegolnie dla dzieci. Rozumiem zrec slodycze, chipsy od czasu do czasu.... ale jak juz mowimy o normalnych posilkach to nie wyobrazam sobie podac dziecku pieczarkowej z proszku albo mrozonej pizzy...

Gość gość
Co jak co ale i tak najlepsza była wejściówka na wk..rwie na samym początku mistrzostwo,nawet tego nie usunęła.

Gość gość
Jestem w ciężkim szoku czym ona swoje dzieci karmi, nie widac u niej żadnych owoców i warzyw ciągle te zupy chińskie i pasztet profi pełen paznokci i gałek ocznych tffuuu

Gość gość
No pasztet to moze i przejdzie, wiadomo tam miela tez chrzastki, wiec mamy dobre zrodlo kolagenu na zmarszczki :D No, i dobrze, te szynke kupila :) A co do reszty, to zgadzam sie, warzywa i owoce sa bardzo wazne.