Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Czekajcie dziewczyny był Leszek był Maciuś. Będzie zaraz trzeci

Gość gość
A ciekawe z czym w takim kryzysie pójdzie na święta do widzki?

Gość gość
Candy na swieta idzie do widzki? Nic nie wiem o tym

Gość gość
Boże! ona jest przykra jak kupa.

Gość gość
Rrezyserka trudnych spraw powinna sie zainteresować jej życiem by nakręcić nowa odsłonę - trudne sprawy na emigracji. Ciekawe kiedy będzie kolejny fagas.

Gość gość
A juz miałam napisać że pochwali się widzce do której pójdzie na Swieta nowym nabytkiem, ale nawet do tego czasu nie dotrzymal z nią.Jaja!

Gość gość
Do 17:07 Tragizujesz i ”nadkoloryzujesz”. Nie przesadzaj, bo nie o ironiczną przesadę tu chodzi, tylko o rozmowe. A rozmawiac chyba potrafisz? Ależ oczywiscie, ze wzięłam wiek pod uwagę. Wyobraź sobie, ze moja córka w sierpniu skończy cztery lata. A jednak pod moim czujnym okiem potrafi tworzyć swoje kulinarne „arcydzieła”. Domyśliłam sie (mówiłaś, ze twoja siostrzenica jest polowe młodsza od Oli), ze wiekiem jest podobna do mojej córki. Skoro jedna i druga w wieku około 4 lat potrafią takie rzeczy. Zreszta nie tylko one, córka mojej koleżanki 4,5 lat rownież, wiec jest to widocznie normalne i zwyczajne.

Gość gość
Tym razem nawet miesięcznicy nie mogła świętować

Gość gość
Oj tam,Clarins był sponsorem tygodnicy. ;)

Gość gość
To Maciej juz jest nie aktualny?!?!?! To teraz nie ma wyjscia, Fabian musi ogolić sie na łyso i wracać.

Gość gość
18:38 Po co oklamujesz sama siebie? To ze jest o połowę młodsza od Oliwii napisałam później, a Ty juz wcześniej zdazylas napisać że TO NORMALKA u dzieci. Komu wciskasz ten kit? Nie dość ze nie masz poczucia czasu, to jeszcze za wszelką cenę chcesz wyjść na swoje. Nie czytasz ze zrozumieniem (choć zapewne celowo zyczylas mi dziecka chociaz pisałam że mam) i nie potrafisz łączyć faktów chronologicznie. Zatem polecam nadrobić zaległości.

Gość gość
18:46 :D:D:D huhuhahaha

Gość gość
Czy Fabian vel Funciak ;D zrobi mu się łyso i pokornie wróci na stare śmieci,by nie napisać do starej pudernicy? Czekamy na rozwój akcji,czy jeszcze Kendi nas zaskoczy.

Gość gość
Wg kendi jest bezczelna. Jak ona może ta dziewczynę określać słowem widzka. Spotkała sie z jedna dziewczyna wiec wystarczyło by napisać jej imię. Na pewno miałaby to bardziej przyjazny wydźwięk. Ale ona musi podreślić ze to widzka! Jakby to było wiele osób to pal sześć - spotkanie z widzami / za dużo do wymieniania. Niewiem czy chce sie dowartościować czy co ? Widać jak mam parcie na szkło gdy miała kiedyś organizować spotkanie z widzami i Karolina myśliwiec. Wyskoczyła aferka i agus została sama z Monia i becia. Tyle osób przyszło na jej spotkanie. To potwierdza ze wiekszaosc ja ogląda dla beki, bo kto z taka kendi chciałby sie pokazać na mieście.

Gość gość
Do 18:52 No ciekawe kto chce zeby wyszło na jego? Powiem krótko, to co napisałaś to jest jedno wielkie pieprzenie o Chopinie. Zmyslasz, i tworzysz „nowe fakty”. Twoja teoria jest na poziomie dziecka z podstawówki. Zgodnie z mądrym cytatem „Utraconego czasu za nic nie odkupim. Nie marnujmy go zatem na rozmowie z głupim”. Ty niestety nie czytasz ze zrozumieniem i nie masz zielonego pojecia co chciałam przekazać. Pisz sobie co chcesz. Mądrzejszy ustąpi, tak wiec to mój ostatni wpis na ten temat.

Gość gość
Poważnie Maciek to juz przeszłość?

Gość gość
U kendi wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie.Ona nam pisze takie scenarusze,że klękajcie narody. :)

Gość gość
Wow. Powinna teraz się zastanowić jak musi mieć zrabany charakter że każdy facet od niej dosłownie ucieka :) hihihi

Gość gość
Kasia wicka, nie długo będzie od niej uciekać. Kendi nikogo nie ma teraz. Męczy Oli. Oli to, Oli tam to. Z Oli to, z Oli siamto. Faceci pouciekali, Kendi depresję ma. Pić zaczęła i nawet w filmikach nie kryje tego. Od kiedy została sama od razu klimat inny na filmach. Wszystko takie wymuszone, sztuczne. Bez radości. Bez słynnego egoizmu Kendi

Gość gość
Koleżanki rownież uciekają. Te dwie jak wytrzymaja rok z nią to bedzie cud. Chociaz jak sie zorientuja, ze jedna jest od pilnowania dzieci, a druga od wózka na zakupy tez uciekną :D

Gość gość
Niedługo nie bedą jej do niczego potrzebne. Wroci Fabian i dawna Candy.

Gość gość
Ma pewno niedługo nagra filmik z dobrymi radami : jak stracić chłopaka w 10 dni :)

Gość gość
Pomyślcie jakie ona musi mieć wkur.ienie:-p Chcice ma a chłopa brak.

Gość gość
I nowo kupione stringi nie pomogły.

Gość gość
Skad wiecie, ze nie jest z Mackiem? Pielegnacja mu sie nie spodobala? 30 funktow poszlo sie j***c?

Gość gość
Nie mając nic merytorycznego do przekazania MUSISZ ustąpić, ja tu wyjścia nie widzę. I nie zazdrość tak, wszak nie znasz mojej siostrzenicy, a gdy tylko o niej nadmieniłam, stworzyłaś niemalże poemat w kawałkach na jej nie(cześć). Podsumowując - trzeba wspierać młode talenty, a nie wrzucać byle co do internetu i cieszyć się że nastolatka potrafi włączyć kamerę i włożyć mamine piwo do lodówki. Więcej wymagajmy od siebie - dorosłych, to i nasze dzieci nie będą umysłowo ubogie. Polecam.

Gość gość
Do gość dziś Weź skończ już bo niedobrze się robi od tych Twoich wypocin.to jest temat o Candy A nie jakimś dzieciaku co placki piecze

Gość gość
Pokasowała wszystkie zdjęcia

Gość gość
Ciekawe czy wznowi na fb w tej grupie swoje ogłoszenie o chęci poznania miłego pana w UK.

Gość gość
Weź skończ już bo niedobrze się robi od tych Twoich wypocin.to jest temat o Candy A nie jakimś dzieciaku co placki piecze Haha padlam