Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Kto to ten Krzysio?

Gość gość
Może to nowy wujek:)

Gość gość
Boze ta zabawka jest obrzydliwa! Cendi wydaje takie dzwięki jak jest z wujkiem, juz nawet nie wiem z ktorym bo nie nadążam za jej facetami.

Gość gość
Na śniadanko piwko musi być. Pijaczka

Gość gość
Krzysio to jej przyjaciel ze Szkocji. Tu akurat wierzę, że tylko przyjaciel, bo z wyglądu to Kendi może co najwyżej od niego chcieć przewózkę. A jeszcze by się zdziwiła że to porządny człowiek "na życie".

Gość gość
Tam trzeba być na grupie żeby wejść, bo jest grupa zamknięta. Dawaj screeny

Gość gość
ACC tam jest? Nie można zobaczyć tak zwyczajnie, daj zrzut.

Gość gość
Daj screena pośmiejemy się

Gość gość
Browar przed wyjazdem, browar na podróż, browar z rana na następny dzień i browar na baletach. I ona nie wstydzi się epatować tym alkoholem w filmie. Niech pije jak musi, ale po co o tym tak rozgłasza.

Gość gość
A dzieci jak nie ciąga z wujkami, to po koleżankach. W głowie jej tylko % i balety, a dzieci o północy zamiast spać to włóczą się po jej znajomych. Przecież to nie 20 letnia matka która musi się wyszumieć.

Gość gość
Stars zuzyta rura a do tego alkoholiczka!Jake jej nie znosze!

Gość gość
Taki wizerunek jaki prezentuje nie wyjdzie jej w życiu na dobre. Nawet nowi widzowie słysząc w kółko o tych browarach wyrobią sobie o niej jedną opinię i nie wrócą więcej na jej kanał.

Gość gość
Dzieci dla niej to powiedzmy sobie szczerze,są 5 kołem u wozu.Ona ma osobowość nastolatki i to się u niej nie zmieni nawet jak będzie miała 60 lat,będzie jej się wydawało,że jest piękna i młoda i super wyluzowana.Na dodatek,zostanie z miłością do alkoholu i nerwowości swojej.Ciekawe jak będzie żyła jak się jej profity na dzieci skończą,będzie wymagała podziękowania i dzieci mamie będą pomagały finansowo?Czy wciąż będzie poszukiwać sponsora?

Gość gość
Agunia szuka dalej hahahaaaaa nowe posty na grupach randkowych :D

Gość gość
Napisane prosto, ale jakże szczerze i mądrze.

Gość gość
Kurcze. Żal mi jej. Nie jestem jej hejterką, ani kims, kto ma coś przeciwko niej. Ale jakaś dobra osoba powinna dać jej znać jak się pogrąża swoimi filmikami.

Gość gość
ona jest taka osoba niestety, ze nie da nic sobie powiedzieć. Kolezanki wokol to tylko takie, które jej przytakuja. Może jak poczyta kafeterie to sie troszke ocknie. Chociaz watpie.

Gość gość
Ale jej juz nie jedna i nie dwie osoby pisaly co mysla o tym co ona pokazuje i jaka jest zawsze odpowiedz? „Mi sie podoba“, „Ja uwazam, ze jest ok“, itp. Ta kobieta jest tragiczna moim zdaniem i dzieci powinny byc jej odebrane natychmiastowo! Non stop na gazie, co chwile inny wujek, w domu balagan, koty biegajace po blacie kuchennym, brak normalnego obiadu i corka pokazuje piwa do kamery i mowi, ze to mamy ulubione i musza byc ZAWSZE w lodowce. To jest chore! PATOLOGIA!

Gość gość
Co Oliwia i Gracjan beda pamietac za 10 czy 15 lat ze swojego dziecinstwa? Ze matka chodzila na imprezki ubrana jak kürewka, ze spala pijana, a oni musieli jej robic kawki, ze w lodowce byly browary, ze zamiast domowego obiadu jedli zupki chinskie i gotowe nalesniki. No i wujkowie. Co miesiac inny.

Gość gość
Jak nie browary, to słyszę, że lampki na wino. Takie wyższe :D A zapiekanka - najszybszy i najprostszy pomysł na to, żeby zjeść. (podziabać). Koniec filmiku wymiata. W sumie to ją podziwiam. Takie rzeczy widze że ludzie robią bardziej w ukryciu. Ale może ona czuje sie dumna.

Gość gość
Ona czyta kafe i nawet wilece wojowala ze robi screeny ze w półce juz policja działa hala pojechała na wakacje i co i dupsko nie zrobiła nic .idiotka myślała ze uciszy gadka ludzi tutaj. Baba 40 lat ubrana jak zdzira chodzi na dyskoteki toż to mózgu nie ma ..żałosne

Gość gość
naprawde wyglada jak zdzira .zal

Gość gość
We wtorek zaczęła odświeżać swoje ogłoszenie na poznajmy sie w uk. Za chwile wjedzie nowy wujek. A jednak sztuczne cycki to nie wszystko prawda Kendi ?

Gość gość
Będąc w wieku Oliwii miałam spokojny, ciepły dom. Moja mama zabierala nas na wycieczki w góry, jeździliśmy nad morze.itp. Ostatnie czego bym chciała wówczas, to wozenie się po jej kolezankach i nocne wyczekiwanie na nia po zakrapianych "baletach". Smutne to, szkoda dzieciaków.

Gość gość
Jest okropna matka!Fabian ,zrob cos!

Gość gość
On nic nie zrobi jest mu to na rękę niestety zero obowiązków możesz szaleć ile się da bo nie wierzę że nic nie nie da ona pilnuje dzieci 24h A on udaje kochanego tatusia mój były jest taki sam więc znam to z autopsji kochajacu tatuś przed wszystkimi ale prywatnie ma to gdzieś

Gość gość
Może ojciec jej córki nieco przemowi jej do rozumu bo ma przelecieć na święta. Pamiętam jego żonę bo candy ja kiedys nakrecila. Fajna, spokojna dziewczyna. Powinna brać z niej przykład, bo jak widać świetnie układa się u niej w związku już tyle lat. Moze Candy zda sobie sprawe ze jednak nie o sztuczne cycki chodzi w zwiazku.

Gość gość
Oni nie są małżeństwem.

Gość gość
gość dziś Jest okropna matka!Fabian ,zrob cos! xxx O tak, Fabian zrobi :D Wróci z podwiniętym ogonem niebawem do Candy i karawana pojedzie dalej. Popróbują zycia bez siebie, nikt normalny nie będzie chciał z nimi zwiazku to wróca do siebie pod pretekstem dzieci. Wszystkim opadną ręce, a ona powie, że to jej życie i bla bla bla. Założymy się?