Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Fabian - Mr Lonely :D

Gość gość
He has nobody for his own :D

Gość gość
Ten filmik, ktory ktos wstawil wczesniej, Matko ! O gustach sie nie rozmawia, okay (bez komentarza ) ale to jej zachowanie w stosunku do malego na poczatku, ten gest "Milcz! " bo ona tam paraduje przed kamera i nikt moze jej przeszkadzac. Juz kilka razy zauwazylam, ze maly cos mowil a ona go zlewala.

Gość gość
Ten filmik od 0.40min. jest straszny! I nie chodzi o jej wygląd, ale zachowanie. Małe jeszcze dzieci siedzą z nią w pokoju, starsza nagrywa mamę w ubraniu w którym powinien nagrywać ją jej facet, synek coś od niej chce, ona go ucisza, bo buty czy mini ważniejsze. PRIORYTETY. I ta jej dziwna osobowość która ujawniła się ostatnio w pierwszym filmie który nagrywała Oliwia, tuż na wstępie jej posępną miną, widać że od dawna taka jest bo i w tym filmiku tuż przed uciszeniem Gracjana ona aż dyszy z tych nerwów. Nie wiem, dziwna kobieta, strach się jej bać.

Gość gość
jakie kiczowate ozdoby swiateczne a fuj coz za spaczony gust!tandeta,plastik I swiecidelka. tanie gowno z funciaka. za grosz gustu toto nie ma

Gość gość
dzis 22. 50. dokladnie mam takie same odczucia.

Gość gość
jeszcze do dzis 22. 50. wiesz, ona powie, ze dzieci traumy z tego nie beda mialy. Moze tak moze nie ale normalne do konca to nie jest. Roznie bywa, nikt z nas nie jest idealny ale u niej to sie zdarza notorycznie. Sa rozne patologie, dzieci rosna w roznych warunkach ale jakos tak szkoda.

Gość gość
Ona potrzebuje poklasku,uwielbienia.Sluchalyscie jej porad na temat związków?Z jej strony (kobiety) zawsze musi iść inicjatywa,stroje ,zachowania itd.Dla niej sensem istnienia jest chłop przed którym będzie się wdzieczyc jak Pani z ulicy i jego aprobata. Dzieci to jej się przydarzyły a teraz ma życie za free bo jest samotna matka.Notabene co ona zrobi jak dzieci dorosną? Tam nie ma czułości,wysłuchania,zrozumienia. Ona się ciągle bawi a jak nie to szuka okazji. Już takie goowno na Mikołaja kupiła, że lepiej jakieś extra słodycze by kupiła. Ona własne dzieci za przeproszeniem jak od macochy traktuje.

Gość gość
To i ja uważam że do traumy z tego powodu daleko, ale po prostu smutno się to ogląda, tym bardziej że jest kontynuacja całości tego filmiku (3 cześci) i mały nie jeden raz mówił "mamo", ale ona nie reagowała.

Gość gość
Dopóki nie będzie miała faceta, to będzie chodziła nerwowa, co najbardziej odczują niestety jej dzieci. Ale jak facet się pojawi, to i one zejdą na dalszy plan, bo przecież będzie się liczyła zabawa.

Gość gość
Do gość dziś I tak i nie.Dziecko przejmuje i generalnie powiela pewiem wzór.Olivia i Gracjan będą mieli skrzywiona myślenie w dorosłym życiu.Aga nie jest mamą,jest koleżanką dla nich. Intymne sprawy czy wygląd powinna zachować dla faceta.A dla dzieci powinna być mamą która ugotuje ,wysłucha i zadba o to żeby im nie brakowało ciepła.Sa sami bez rodziny,znajomych więc ma dużo do roboty. Candy jest emocjonalnie niedojrzałe żeby stworzyć rodzinę.

Gość gość
Ks.juz wyrobiłam sobie zdanie na jej temat, jak można kolesiowi kupic prezent za 60 f a dzieciakom za 5 f totalnr dno !! Zero w tym domu milosci jakis tradycji, choinke ona ubierze sama , dzieci nie wierza w Mikołaja wujkowie przychodza odchodzą Mamusia musi miec w lodówce obowiązkowe desperadosy ! Ja wszystko rozumiem , ale kurde dziecko przed szkola musi zamiatac podloge bo matka nie zrownowazona psychicznie wyszukuje po nocach nowych wujkow Kendi czy ty myslisz ze jaka stworzylas dla swoich dzieci przyszłość!! Patoligczny stary ze sztucznymi cyckami mopie Masz szczęście ze nie mieszkasz w Polsce bo twoje dzieci by byly wyśmiewane wlasnie przez taka matke jak Ty Zero milosci do dzieci tylko szukanie c***a I sponsora bo za prace sie nie wezmiesz bo nie masz pojęcia !!

Gość gość
Kendi czy ty myslisz ze jaka stworzylas dla swoich dzieci przyszłość!! Patoligczny stary ze sztucznymi cyckami mopie  Masz szczęście ze nie mieszkasz w Polsce bo twoje dzieci by byly wyśmiewane wlasnie przez taka matke jak Ty  Zero milosci do dzieci tylko szukanie c***a  I sponsora bo za prace sie nie wezmiesz bo nie masz pojęcia !! BARDZO,BARDZO,BARDZO POPIERAM

Gość gość
Jeszcze dużo czasu minie zanim ona zrozumie, że to dzieci kochają ją najbardziej i bezwarunkowo - jaka by dla nich nie była. Bo tak naprawdę mają tylko ją.

Gość gość
Smutna prawda. :(

Gość gość
Dokładnie dzieki dzieciom ma socjalny dom , pieniadze Ona do niczego sie nie nadaje Odwalilo jej myslala cycki zrobi , zeby , botoks frajer fabian zapłaci a ona bez problemu znajdzie nowego Niestety prawda stala sie duzo okrutniejsza nikt na kendi nie leci bo w glowie pustka zmarchy Naert majac tyle czasu co ona nie zrobic obiadu to jest naprawdę wstyd do tego wieczny syf w chacie no i oczywiście w zyciu

Gość gość
na Insta jakies disco polo I cyce na wierzchu

Gość gość
Biedna, samotna kobieta nieogarniajaca rzeczywistości. Zachowanie godne nastolatki. Myśli ze jak ubierze się jak 20 latka to tak będzie wyglądać. Zapomina się ze twarz nie ta. Jaki normalny facet spotkalby się z kobietą która wrzuca takie badziewie na Insta? Taki na raz? Bo innej opcji nie widzę. Ona się pogubiła w życiu. Nie wie czego chce. Na "Poznajmy sie" pisała że stabilizacji. Tylko ona raczej nie rozumie tego pojęcia. Po tych Desperadosach naprawdę odlatuje. Dzieci śpią, ta się przebiera w jakieś staniki i na % nagrywa. Masakra.

Gość gość
ta kobieta wstydu nie ma. Ale rzeczywiście powyżej napisano prawdę, ze facet oglądający jej profil będzie miał na myśli tylko niezobowiązujące spotkania. Od niej aż kipi pusta głupia lala. I ona może zaprzeczać itd ale niestety tego nie zmieni. Jest zbyt arogancka by zrozumieć swoje postępowanie.....,,, niestety.

Gość gość
Po tym co widze, slysze i czytam jestem w stanie wyobrazic sobie te haczyki czy zasuwki w pokojach dzieci. Ja akurat nie widzialam bo nie ogladam wszystkich jej wypocin. Przy jej dziwnym zachowaniu i momentami psychopatycznym wzroku nie chce myslec po co te zamkniecia w pokojach. Teraz ogladam ja czesciej (wywody o kosmetykach i makijaz przewijam) . Ogladam i nadziwic sie nie moge. ..

Gość gość
Po tym co widze, slysze i czytam jestem w stanie wyobrazic sobie te haczyki czy zasuwki w pokojach dzieci. Ja akurat nie widzialam bo nie ogladam wszystkich jej wypocin. Przy jej dziwnym zachowaniu i momentami psychopatycznym wzroku nie chce myslec po co te zamkniecia w pokojach. Teraz ogladam ja czesciej (wywody o kosmetykach i makijaz przewijam) . Ogladam i nadziwic sie nie moge. ..

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Sorry, telefon mi oszalal i wyslal tyle razy :(

Gość gość
Ona sama zabija w dzieciach przyjemność płynącą z Mikołaja czy Świąt. Oliwii to wręcz wkłada w usta swoje teksty, że choinki dzieci ubierać nie lubią, więc zrobi to szybko sama. U niej Święta mają wartość chyba tylko wtedy jak jest impreza.

Gość gość
Znowu nie wiedziała jaki jest dzień, jeszcze się przyznaje że siedzi po nocach i odpisuje, pewnie kolejnym wujkom, stąd potem natchnienie na przebieranki ( prędzej rozbieranki) i strzelanie sobie fotek. Ona naprawdę nie widzi tego że w tym a' la staniku i z dziubkiem wygląda groteskowo, po prostu śmiesznie. Mój mąż jak ją zobaczył, to parsknął śmiechem. Komu ona może się podobać w takim wydaniu?

Gość gość
W nocy na pełnych obrotach, a w dzień gdy potrzebna dzieciom, to jak sama mówiła "chodzi do tyłu". Świetny obraz matki.

Gość gość
Jak ona wygląda w tym golfie z wyciętymi bokami!!! Założyła jakiś t-shirt pod niego i wygląda idiotycznie. Nakupuje dziurawych badziewi i nie wie nawet jak nosić.

Gość gość
Masakra. "a u mnie taka sytuejszyn. Disco z pola" co to ma byc na tym instagramie. Ona chyba mysli, ze jest śmieszny. Jak taka stara ciotka klotka w tych swiatelkach.

Gość gość
Discopolowa babcia w staniku :D