Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Mackowi kupila zestaw z Clinique za 60 funtow i Maciek sie ulotnil, a dla ojca Oliwii kupila zestaw z Loreala za jakies 15 funtow.

Gość gość
A dzieciom prezenty na Mikołaja za 5 funtów. Bez komentarza.

Gość gość
Oni jeszcze parę lat tak będą do siebie wracać.A za jakieś 5-10 lat Fabian dojrzeje.I wtedy może Aga się obudzić z reka w nocniku. On będzie facet coś koło czterdziestki a Ona pod względem wyglądu koło 60tki ,przy dobrych wiatrach:-) Jak chce to niech z nim póki co jest,tylko niech te kasę odkłada na później. Ona go przyjmuje jak ,Pani klienta w stosownym miejscu.Jak kasa się zgadza to i usługa jest. Ciekawe czy w tych samych laczkach po szwagrach będzie latał?

Gość gość
dziś "Po czymś takim to normalna kobieta to by mu tylko w pysk dała a Aga będzie w pysku trzymać." Hahahahahahhaaha, tylko niech uważa żeby jej protezka nie wyleciała i licówki się nie poodklejały! :D:D:D

Gość gość
Też mi się to skojarzyło z usługą za pieniądze. Kasa odcięta - to straszy Fabiana sądem, kasa jest i ulubione perfumki - to i nawet podziękowania składa. A potem oczywiście przyjmie go z otwartymi nogami - ups! Miało być rękami.

Gość gość
zalosna dziwa

Gość gość
Zależy jej tylko na prezentach. Kiedyś robiła paczki dla innych youtuberek. Z ciekawości zobaczyłam na filmik o paczce od karolci myśliwiec ( tak ja wtedy określała ). Z wielkimi pretensjami mówiła ze to nie pod publikę i takie tam. Skoro ma tyle widzek z którymi sie przyjaźni to czemu nie robi im prezentów? Bo one ich nie pokażą na You tubie i nie zareklamują jej kanału. Szybko sie znudziło rozsyłanie darów. Ostatnio pomysłem były aukcje, ale to tez słomiany zapał. Zobaczyła ze żaden duży kanał sie nie włączył i zrezygnowała bidulka z pomagania innym. Ciekawe dlaczego ?

Gość gość
Ja jestem w szoku,że te biedne dzieci dostały tak marne prezenty,po prostu tak "do ręki" na odwal się,a kochankowi zestawik nie byle jaki... Jakie ona w ogóle zakupi robi? Co te dzieci jedzą ciągle zupki i gotowce...so sad.

Gość gość
Sa siebie warci , obydwoje zaklamani Ostatnio Fabian jak pisal o acc a teraz wrecza jej perfumki Szkoda gadać Zal mi tylko tych dzieci

Gość gość
Dzieciakow bardzo szkoda

Gość gość
23:37 Tak jak nie widział nic złego w tym, że ACC jedzie publicznie po jego rodzicach, tak samo nie widzi nic złego w tym, że z pieniędzy które dostaje od niego obdarowywuje wujków, a jego synowi kupi czekoladę. Jeszcze sam daje jej dzieciom pieniądze na Mikołaja zaznaczając ze z nich mają kupić prezent mamie. Ale skoro według niego ona na to zasługuje... pytan nie mam. Tam dzieci sa bo sa, a głównie liczą się rozgrywki pomiędzy dorosłymi jak widać. Tacy aktorzy ze spalonego teatru.

Gość gość
Nie potrafią sobie oboje ułożyć życia, bo sa niedojrzali i to widać jak na dłoni. Dlatego jak te pieski w kolko przylatuja do siebie, bo kto z takimi osobami chcialby być na poważnie. Oni sami już zauważcie gubią się w tym czy są na siebie wściekli, czy nie.

Gość gość
Dziewczyna pod czterdziestkę robi pierwszy raz pieczeń. 13 letnie widzki pieją z zachwytu i nazywają ją cudowną panią domu i gospodynią. Aż żal patrzeć. Ona nie ma pojęcia o gotowaniu. Z Fabianem juz zgoda, bo kto święta zasponsoruje? Po sylwestrze będą się rozchodzić ;)

Gość gość
Kasa zgadzać się musi :)

Gość gość
Oby te 13-letnie dziewczynki w przyszlosci, miały swoją wartosc i nie braly z "juciuberki Kendi" przykładu. Chyba, ze jako przestroga, jak nie postępować we własnym życiu.

Gość gość
Powiedzcie szczerze czy ktos bierze ja na powaznie ?

Gość gość
Ona wyglada jak jasiek fasola z profilu

Gość gość
A od frontu jak Chuck Norris:)

Gość gość
Co ten Fabian w niej widzi????? Przeciez loda zrobi mu kazda

Gość gość
Za duzo zainwestowal

Gość gość
No właśnie. Wystarczy że kasą sypnie, a jak widać nie żałuje, wyglądem nie straszy. Na co mu pomarszczona babcia? Może w tych sprawach coś nie tak i tylko Candy za kasę go od biedy przyjmie, oczywiście na chwilę.

Gość gość
No ja nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Chyba że zasponsoruje mi miesięczny wypad na Malediwy! :P

Gość gość
14.55 chyba każda kendoza.

Gość Byla Fabka
Chodzi o to ze Fabek jest niczego sobie,w miedzyczasie przer***** co sie dalo a itak na koncu wracam do tego podle.Why?

Gość Malvinka 69
On jest hot.

Gość gość
Lepszej komedii nie znajdziecie. Ogladam i płaczę hahaha "psychopata" juz w domu pierniczki piecze hahaha cyrk :D

Gość gość
Haha, dokładnie! Toksyczny psychopata pomaga przy pierniczkach :D Zasuwki już rdzewiały, więc trzeba było je rozruszać :D

Gość gość
Ależ ona paskudna z rana.

Gość gość
Z ktorej strony on jest hot ?!!!tak dajacy sobą pomiatac i ponizac sie facet nigdy nie bedzie hot. I to jeszcze przed kamerą. Żenada. Jego kasa jest hot ale dla Kendi. To Prawda cyrk!

Gość gość
Kalesony już wróciły???