Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nie masz pojęcia jak będzie wyglądać za 15 lat, jako zdrowo trzymający tryb życia sportowiec będzie wyglądać na pewno lepiej niż ja i większość z was a to ze ma "w pysku" fajkę to nie oznacza nic jeszcze x A to ona jeszcze pali? :D :D faktycznie jest to "zdrowo trzymający tryb życia sportowiec" :D Chyba nie wiesz co znaczy zdrowy tryb zycia :D I wali mnie to jak ona wygląda, po prostu śmieszą mnie takie bzdury jakie wypisujesz. Palenie nie ma nic ze zdrowym trybem życia, ani solarium, wbij sobie to do łba, bo chyba ktoś ciebie oszukał. Tak to zresztą jest, jak ktoś bezrozumnie łyka to co piszą pseudo znawcy zdrowego trybu życia z kiepem w łapie, ja pierdziu :D

Gość gość
Tak, tak :D tona szpachli jaką ładuje się na pysk, nie ma absolutnie żadnego znaczenia na kondycje skóry i jej starzenie. Żadnego :classic_cool: Grunt że się maskę zarzuci i jest okejka.:D I solarium. Ciekawe dlaczego Koreanki unikają słońca jak diabli, i używają kremów z filtrem wyglądając przy europejkach jak milion dolarów.

Gość gość
O co chodzi z tymi zasuwkami do drzwi u kendi ?

Gość gość
Jakie wy macie problemy pocisk po Candy rozumiem bo pokazuje głupotę ale co wam zrobiła ta dziewczyna Malwina chyba co druga chciała by być widocznie z tym całym fabianem patrząc na niego widać że jest zbyt pewny siebie

Gość gość
gość dziś O co chodzi z tymi zasuwkami do drzwi u kendi ? x a ta dalej swoje :classic_cool: Pozwól że Ci wyjaśnię: Zasuwki w drzwiach były po to, aby dzieciarnia nie przeszkadzała przy "figo fago" Candy i Fabiano, bo nie ma nic gorszego jak stosunek przerywany fundowany przez swoje pociechy

Gość gość
Obie z fotek sztuczne czego ukryć się nie da. Z tym że czarna ładna, blond brzydka.

Gość gość
pocisk po Candy rozumiem bo pokazuje głupotę ale co wam zrobiła ta dziewczyna Malwina x Mnie ona nie interesuje, Fabianek tym bardziej bo nie gustuje w idiotach. Pocisk na Candy tak, jak rozumiem tak już dla zasady?

Gość gość
Może Lesław odezwie się na Kafeterii?

Gość gość
Malwina tez pokazuje głupotę!!!! Opowiada o zdrowym trybie życia, a pali pije i chodzi regularnie na solarium. Kazdy kto ją zna, wie, ze lubi przyimprezowac, a zeby mieć coraz to lepsze mięśnie sięgnęła po koks. No naprawdę „super dziewczyna”. Jakbyś zobaczyła ją bez tego tynku na twarzy to byś sie wystraszyła. I taka ciekawostka dla zainteresowanych, Fabian nigdy nie widział jej bez makijażu. Zawsze, nawet w nocy jest troche pomalowana. Bedzie wyglądała gorzej od Candy w jej wieku, to pewne. A wiesz czemu, bo gdyby zmyć jej tapetę, zabrać fotoszopa to byś dopiero sie przekonała, ze ona juz od niej lepiej nie wyglada, a jest młodsza. To tylko kwestia czasu jak Fabian wroci do Agi. Malwina jest tylko „fazą przejściową”. Zresztą mało zachwycającą.

Gość gość
Leslaw szuka nowego sweterka

Gość gość
Do 17:04 Dobre!!!! :D :D :D : D

Gość gość
17:03 Kendi nie smec

Gość gość
Skąd tyle pojazdu na ta Malwinę ? Co wg kogo obchodzi jak ona będzie wyglądać jak sie zestarzeje. Bez makijażu wyglada pewnie tak jak przeciętna kobieta - cała filozofia. Chyba nie o nią chodzi w tym wątku. Jak widać ktoś musi mieć kompleks Malwiny. Albo candy albo jakaś jej wicka.

Gość gość
No wiadomo kto tu najezdza na Malwine.

Gość gość
Do gosc 15:57 Owszem jest chuda ,ja rowniez mam 2 dzieci ale uwierz bylam chudsza od Candy o cialo wyczwiczone a chude to 2 rozne rzeczy Teraz 3 lata regularnie siłownia zdrowe odzywianie i cialo o niebo wyglada lepiej. ACandy coz chuda z plaska dupa i cialo wysuszane na wior . Zreszta co Tu porównywać hihi candy stara a ta mlodziutka Fabian jesli to czytasz nigdy nie wracaj do tej latwej panienki Bo to by byl najwiekszy blad w twoim zyciu , pielęgnuj swoje szczęście:)

Gość gość
Dla mnie Fabian jest przegrany od kiedy pozwolił Brandy kpic publicznie ze SWOICH rodziców i rodziny

Gość gość
gość dziś Sama wyglądałaś gorzej od Candy ale to jej wypominasz chudą doopę :O Czy ja dobrze czytam? Było fajnie jak inni mieli z Ciebie polew? A sama co robisz? Niebywałe...

Gość gość
A Candy znów pisze czy Ty myslisz ze bedziesz oczerniac bogu winna dziewczyne , bierze koks ?? To Ty co chwila pociągasz nosem na filmikach Myslisz ze sie nia pobawi i wróci do ciebie do chorej glowy co wszędzie lata z kamerka Skad wiesz ze lata po solarium Moze akurat ms ciemniejszy odcien skory Ja tez mam a nigdy nie bylam w solarium taka mam karnacje Ty jestes patologia i to jeszcze pokazujesz w sieci Zastanów sie czy yy bys chciala takie dzieciństwo miec jak twoje dzieci Co chwile nowy wujek matka alkoholiczka

Gość gość
Skąd wiesz że ona koks bierze i chodzi spać w mejkapie? Nie zagalopowałaś się przypadkiem?

Gość gość
Wujek Leszek - historii tego swetra i tak nigdy nie zrozumiesz

Gość gość
Czytając to jako osoba która bardzo dobrze ja znam muszę się wypowiedzieć 1.nie chodzi na solarium bo nie ma na to czasu 2.cwiczy ciężko więc naturalnie zbudowała swoją figurę 3.nie imprwzuje bo chyba między pracy a siłownia więc śmieszą mnie bzdury które są pisane na jej temat bo są żałosne a jak komuś żal d....e ściska to lepiej spojrzeć w lustro i zabrać się do pracy

Gość gość
Podobno Leslaw powiedział do candy " historii tego sweterka o tak nigdy nie zrozumiesz " ( potwierdzone info )

Gość gość
Lesław :D i historia jednego sweterka. :D

Gość gość
17:21 Bo ona jest jak guru w sekcie. Kto się z nią bliżej zadaje to traci rozum. Nie zauważyliście?

Gość gość
Do 17:27 Ale to nie Candy pisała, tylko ja :) I wiem co pisze, bo znam Malwinę. Pisząc koks miałam na mysli metanabol, nie kokainę. I nie rozumiem tego zjawiska, jesli sie ktoś zle o Malwinie wyrazi. Lub nie po mysli innych odezwie, albo nie daj Boże pochwali o cos Age. To odrazu jest podejrzewany, ze to wlasnie ona pisze. No nie jest tak, sa jeszcze osoby, które obiektywnie ocenisją sytuacje.

Gość gość
17:51 Skąd ja znasz?

Gość gość
Do 17:40 Odrazu widac, ze jej nie znasz, skoro twierdzisz, ze nie bierze koksu, nie chodzi na stolarkę itp. A juz napewno nie bardzo dobrze. A jesli tak jest to powiedz cos z jeż życia. Np. Jak mają na imie jej rodzice itp Jak mnie drażnią osoby, które zeby uwiarygodnić swój wpis udają, ze kogoś bardzo dobrze znają. Żenada!

Gość gość
17:55 Z vlogów kiedyś kpila. Od kiedy nie ma kasy to na pytanie fanek czy będą vlogi odpowiada że "jeśli tylko chcecie,co mnie cieszy" :D Cala Candy

Gość gość
Bo w tym temacie nie chodzi o Malwinę tylko o candy!

Gość gość
A wlasnie, ze Malwa lubi poimprezować :)