Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
To nie temat o Malwinie. Laseczka fajna, więc zostawcie ja w spokoju.

Gość gość
Komuś bardzo zależy zeby dyskredytować Malwinę. Ciekawe komu? Niech pomyśle - kendi ic stond

Gość gość
18:00 Skad wiesz, ze fajna? Znasz ją?

Gość gość
18:02 Komus zalezy zeby dyskredytować Candy. Niech zgadnę komu? Malwinie? ;)

Gość gość
Candy sama sie dyskredytuje a pisze o Malwinie jedna osoba która chce odwrócic uwagę od wyczynów Brandi

Gość gość
18:02 Tak bo to malwina założyła ten wątek kilka miesiecy temu! Zanim napiszesz - pomysl. To nie boli

Gość gość
A co to znowu za licytacja? Candy-Malwina, Malwina-Candy! Niedługo zacznę wierzyć w to, ze one same „podkręcają” atmosferę.

Gość gość
Jako wspollokator i najbliższy przyjaciel Malwiny również muszę się wypowiedzieć bo to już jest kpina z waszej strony oskarżając kogoś o narkotyki itd i o imprezowanie co jest totalnie nie prawdą.Jak można kogoś tak oczerniac jeżeli się go w ogóle nie zna! Jak można być tak k***wsko podłym! Piszecie że chcecie dowodów ze ja znam ależ proszę, proszę o emaile to podam wszystkie informacje które chcecie wiedzieć ze znam ja od podszewki .Oceniacie kogoś po okładce i oczerniacie chociaż wątpię czy ktoś z was jest taki święty! Makijaż na twarzy i ciemna karnacja nie oznacza od razu ze ktoś jest pusty ! Z tego co widzę to forum jest o Candy a nie o Malwinie i nie zakładała go ona ! A jeżeli to Ty Agnieszko chcesz ja oczerniac w oczach innych i znizac się do poziomu 10 latki to życzę powodzenia.! Uważam że te komentarze i obrażanie Malwiny sa nie na miejscu! Jeżeli macie coś do niej dlaczego nikt z was nie napiszę do niej tylko anonimowo jest cwany! ? Strach was oblecial czy może boicie się ze z waszych zdjęć będzie posmiewisko bo przecież wszystkie takie idealne tutaj jesteście! Pozdrawiam Damian!

Gość gość
O Malwinie pisze pewnie sama candy albo jej team wiernych wicek

Gość gość
Też tak sądzę !

Gość gość
18:21 Z tym zakładaniem wątku przez Malwinę to była ironia.

Gość gość
Dla mnie to ta cała Malwina jest po prostu druga Candy. Tyle że mniej pomarszczona i z czarnymi kudłami. Sztuczna,przerysowana i wulgarna.W główce chyba też wiatr hula.Jaka normalna dziewczyna wstawia takie zdjęcia na fb.Sylwetka ok ale czym tu się zachwycać?Zachwycacie sie jakby miała co najmniej 3 cycki i była jakimś fenomenem. Fabian to dalej Pawian:-D,to jest dalej duży chłopczyk w krótkich spodenkach:-D Prawda taka że Acc i Fabian zejdą się za jakiś czas.Oni będą się tak szarpać całe życie.

Gość gość
Przecież to ACC pije na filmiku - swoją droga to było bardzo żenujące, pokazuje nam nowych wujków, szuka połówki na poznajmy sie w UK, wspomaga handlarzy podróbkami i sie z tym nie kryje, powiększa cycki i wywala je na każdym zdjeciu i filmiku przed obiektyw, skwarzy pomarańczowa cerę na solarium itd. Wiele można wymieniać. To o nią tu chodzi i o jej kanał, a nie o Malwinę która nie ma z tym nic wspólnego. Jakiekolwiek powrownywanie tych osób jest nie na miejscu i może to robić tylko osoba która ma żal d**y.

Gość gość
Pokaż swoje zdjęcie też się posmiejemy krowo jedna paskudna

Gość gość
Aaaa i jeszcze oblatywała fabiana jakby ho chciała przelecieć na tym live. Aga żenada candy

Gość gość
Proszę, proszę... jak nie Malwinka, Fabiano zawitali na kafeterii to teraz mamy "współlokatora" :D Nikt inny rozpętuję tutaj goownoburze jak Fabiano i jego kochanka plus Candy. I gdzieś tam w tle....mały chłopiec, którego jak widzę macie głęboko w doopie. Piszcie, piszcie p********e oszołomy, kafeteryjna gawiedź będzie mieć ubaw. Każdy jednak wyloguje się i wróci do swoich spraw, a wy będziecie tkwić w tym goownie jakie sobie stworzyliście

Gość gość
18:34 Daj żyć malwinie i fabianowi. Co cię to obchodzi ?

Gość gość
Tak z tym współlokatorem to przegięcie :D Obstawiam, ze to ta sama osoba, która wmawiała wszystkim jak to sie Fabian tu rozpisuje. No i gdzie on nagle jest???? :D

Gość gość
Kto pamieta ile razy Aga i Fabian rozstawali sie i wracali do siebie? hmmm?

Gość gość
Jestem cały czas.Proszę o e-maila to potwierdze swoją tożsamość.Nie mam nic do ukrycia

Gość gość
Niestety ale muszę przyznać racje koleżance, która napisała, ze Candy i Fabian sie zejdą. To pewne jak w banku. Sa osoby, które ze sobą za bardzo nie mogą zyc, ale bez siebie jest im jeszcze gorzej. Dajcie im troche czasu, niech nacieszą sie innymi partnerami, a potem bedzie wielkie „law story” :)

Gość gość
18:46 Ciekawe w jaki sposob potwierdzasz? Napiszesz, ze to ty???? :D Śmiechu warte :D

Gość gość
Podaj mi e-mail to w taki sposób potwierdze jeżeli tak bardzo chcesz

Gość gość
Będzie to będzie, na ch*** drżący temat. Jesteście jakimiś jasnowidzami. Dlaczego wchodzicie z buciorami w ich życie. To ze ktoś tu napisze ze malwina jest taka czy inna nie sprawi ze fabiano wróci do kendi. A tak serio to ja miałabym dość na miejscu Malwiny. Dziewczyna jest anonimowa, nie prowadzi żadnego kanału. Jedyne co ma publiczne to kilka zdjęć na profilu, a jakaś zakompleksiona baba cały czas po niej jedzie. Myśle ze to kendi bo komu innemu by zależało. Karma kendi karma

Gość gość
Do gość dziś W zasadzie nic,ja im źle nie życzę(MiF) tylko stwierdzam fakt. On nie potrafi zamknac swojego poprzedniego zycia i zachowac sie jak facet a jej znudzi się biedowanie ambicji nie posiada to co wpuścić do sypialni znowu.

Gość gość
Fabian wstaw zdjęcie kawy na fb to uwierzymy

Gość gość
18:53 Ale to jest ich życie i ani tobie ani mi nic do tego. Niech sobie robią co chcą. Piszcie tu o kanale brandy bo o to w tym chodzi. Co chwile jakaś gownoburza ktora i tak nic nie zmieni. Jak bedą mieli do siebie wrócić to wrócą. Najwyżej moda na sukces będzie zreaktywowana.

Gość gość
17:03 !!! WITAM SERDECZNIE Z TEJ STRONY MALWINA !!!! Piszę drugi i ostatni raz gdyż nie mam zamiaru uczestniczyć w tym cyrku, mam swoje życie i nikomu nie muszę się z niego spowiadać ! Do Pani która osądziła mnie za narkotyki, to już jest totalne przegięcie ! Skąd możesz wiedzieć takie rzeczy, może jeszcze napiszesz jakie g****o rano robię ! Nie kompromituj się i nie mydl ludziom oczu że mnie znasz ! Cwana jesteś bo piszesz anonimowo ? Ujawnij swoją tożsamość i wtedy zobaczymy co masz do powiedzenia ! Z tego co wnioskuje to za mądra nie jesteś bo tylko pokazujesz swoją głupotę wymyślając brednie na mój temat. Co do spania z makijażem to już Ci się całkiem p***b... jesteś moim materacem że widzisz jak kładę się do snu ? Ogarnij się kobieto ! Sama pewnie masz mnóstwo kompleksów i żal Ci d..ę ściska że wyglądam korzystniej niż Ty ! Za takie zarzuty że biorę narkotyki bądź pewna że odezwę się do Ciebie prywatnie, gdyż dla mnie to nie jest problem żeby Cię znaleźć, żyjemy w takich czasach że wszystko jest możliwe !! Nie będę się usprawiedliwiać, gdyż nie muszę ale nie pozwolę jakiejś zakompleksionej, pustej i zakłamanej "PANI" TWIERDZIĆ IŻ JESTEM NARKOMANKĄ ! Pozdrawiam ! A dla niedowiarków mogę w 5 minut udowodnić na swoim FB że to ja !!!!

Gość gość
Ooooo jest i Malwina :D :D Wołajcie Candy !! CANDYYYYY!!!!,,, cho no tu ....!!!!!!

Gość gość
Udowodnij Malwina