Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to już czas do psychiatry,jeżeli jakaś nawracająca sytuacja

Polecane posty

Gość gość

nawet niezbyt poważna,ale nie mogąca odejść do przeszłości wywołuje u mnie taką agresję,że mam ochotę gdzieś uciec

Gość gość
zmień otoczenie bo może otaczają cie toksyczni ludzie

Gość gość
jaka sytuacja?

Gość gość
To sobie uciekaj i nie zawracaj głowy. Jak mówi stare powiedzenie: "BABA z wozu, koniom lżej". ;)

Gość gość
chciałbym to otoczenie zmienić,powracająca u kogoś kto na własne życzenie brnął i wkopał się w kłopoty chęć wyładowania się na innych

Gość gość
wiem o czym mowa...jeśli przeżywasz to co ja, to naprawdę mocno ci wspólczuje..podobnie nawiedzała mnie przeszłość, miałam ochote wyjechać z miasta i odciąć się od calej przeszłości, od siebie, i wszystkich krzywd które mnie spotkały.. w szczególności własnie mieliłam w głowie pewną sytuację, a włąsciwie słoa które padły z ust pewnej osoby... wykańczałam się do tego stopnia, że zaczęłam czuć pogardę do siebie, miałam pełno agresji i złości w sobie i wkurzało mnie dosłownie wszystko/. z czasem zaczęłam się izolować, i popadłam w mysli samobójcze miałam depresję pełna parą, a najbardziej absurdalne bylo to, że wywołała to jedna z pozoru błacha sytuacja.. ale dla mnie niebylo to blachostką , nie moglam się pozbierać..

Gość czizas
urzekla mnie twoja historia