Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni, żyjcie w celibacie to przestaniecie pragnąć kobiet

Polecane posty

Gość gość

Będziecie wolni. To dobra wskazówka np dla prawiczków. Sam jestem prawiczkiem i myślę, że to dobra droga, bo co to za życie, jak ktoś nie umie żyć, skoro czuje się zniewolony przez nierząd i pragnienie kobiet, ich ciał ? To dobra droga również dla seksoholików. Sprawy seksualne są jak narkotyki, na początku są przyjemne, a później coraz bardziej nas wciągają i nie umiemy żyć bez nich. To się tyczy również onanizmu/ masturbacji. Zaprzestanie tego jest drogą do wolności.

Gość gość
A co ty wiesz o sprawach seksualnych skoro jesteś prawikiem...

Gość gość
Co ma to do tego, czy jestem prawikeim czy nie ? Tutaj chodzi o zniewolenie, jak ze wszystkimi używkami, nie tylko seksualnymi. A sprawy seksualne ? Co tutaj można wiedzieć ? Że penis ma wejść do dziury i wystrzelić, albo gdzie indziej ? Zresztą takie głupie teksty, co ja wiem, a czego nie wiem, są wyjątkowo prymitywne chcące ukazać wyższość swojego prymitywnego ego kosztem innego.

Gość gość
a wodę pijesz? radzę ci dobrze, uwolnij sie od tego zgubnego nałogu.

Gość gość
Nie pije alkoholu, nie ćpam, nie ******* unikam też walenia konia, oglądania p****li także. Chcę być czysty i wolny. Chociaż od czasu do czasu napić się można, byle nie być uzależnionym i zniewolonym.