Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na pierwsze urodziny dla chłopca?

Polecane posty

Gość gość

Za 3 tygodnie idę na pierwsze urodziny do syna mojego kuzyna. Jako że nie mam dzieci, to nie wiem, co mogłabym mu kupić. Macie jakieś pomysły? Co będzie odpowiednie dla rocznego chłopca?

Gość gość
Podpinam się pod temat, z tym że ja szukam prezentu dla rocznej dziewczynki. Najlepiej coś nie drogiego

Gość gość
Do jakiej kwoty to podpowiem :)

Gość gość
tu autorka (od chłopca) Nie zastanawiałam się nad kwotą, może być coś w okolicach 100-150 zł (w końcu jestem tylko dalszą ciotką ;) )

Gość gość
Konik na biegunach, zestaw zabawek do piasku, klocki drewniane, rowerek biegowy, jeździk/pchacz ;)

Gość gość
Zapytaj rodzicow dziecka.

Gość gość
Fakt, że lepiej zapytać rodziców, bo na tym etapie zazwyczaj dziecko ma już sporo zabawek. U nas każdy spytał i tylko jedna osoba nie pytała i kupiła garnuszek na klocuszek, który mieliśmy już od pół roku

Gość gość
tak, chyba będzie najlepiej jak zapytam rodziców. Ale jestem przekonana, że usłyszę "daj spokój, nie wygłupiaj się, kup cokolwiek" ;). a np. dużego misia i "kopertę"? czy nie wypada

Gość nina_1984
Dokładnie, pytanie rodziców było by najlepsze gdyby chcieli współpracować a przeważnie nie chcą :-) Zresztą fajnie jak to jest niespodzianka dla wszystkich. Myślę, ze pierwsze urodziny to jedne z ważniejszych. Moje dzieci na pierwsze urodziny dostawały właśnie koniki, duże kopary, pojazdy itp, jeździki, rowerki. Najlepiej skonsultuj się z pozostałymi gośćmi żeby nie dać dwóch identycznych rzeczy. Chyba, że wybierzesz coś z ręcznie robionych zabawek a nie sieciówki czy sklepu z zabawkami. Ja dla maluszka przyjaciółki zamówiłam ręcznie uszytą przytulankę na malafabryczka.pl dla rocznego dziecka też tam coś znajdziesz fajnego i oryginalnego, co się nie zdubluje z innymi prezentami =)

Gość gość
U nas sprawdził się samochód pchacz,do teraz mu służy a ma 3 latka

Gość gość
A może zamiast maskotki to jakaś książeczkę (ostatnio były fajne w Biedronce) i koperta. Albo jeśli nie kasa w kopertę to jakaś kostka edukacyjna, pchacz-samochod, garnuszek na klocuszek, szczeniaczek-uczniaczek albo fajny plecaczek np.w kształcie jakiegoś zwierzaka i w środku ksiazeczki albo zestaw plastikowy talerzyk/plastikowe sztućce do jedzenia (to wbrew pozorom nie jest tanie)

Gość gość
A jakbyś autorko miała gdzieś w pobliżu jakiś duży sklep typu smyk to tam jest mnóstwo wszystkiego i na pewno coś znajdziesz