Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kemper49

Chłopak

Polecane posty

Gość Kemper49

Dziewczyny pomóżcie! Z jakieś 2 miesiące temu poznałam chlopaka (kolega mojegociotecznego brata) i ide z nim na wesele do mojej siostry, a dzisiaj się dowiaduję, ze on spotyka się z inną, a mi dawał sygnały, ze coś może więcej z tego być, a ja się za bardzo wkrecilam! Pomóżcie co mam zrobić

Olac! :) Facetow jest wielu, a na nim na pewno swiat sie nie konczy. Kobiety przezywaja podobne problem codziennie, w kazdym zakatku swiata. Mezczyzni w sumie tez. I jakos wszyscy zyjemy dalej. Tak wiec, no stress, i szukaj innego miska! Powodzenia!

Gość Kemper49
No właśnie tu jest problem, nie potrafie go olac, a bardzo bym chciała... coś mi się wydaje, ze to nie taki obojętny mi chłopak...

Gość gość
No to sie mecz i nie zawracaj nam tylka! Many go zmusic zeby zostawil tamta i zakochal sie w tobie? Nie chcesz uniknac problemow to wpieprzaj sie dalej w tem chory uklad - na glupote nie ma lekarstwa!

Gość gość
Zrezygnuj z pojscia z nim na to wesele, on I tak pewnie chetniej poszedlby z ta druga ale Ciebie pewnie zaprosil wczesniej I mu glupio to odkrecac. Jak z nim Pojdziesz I bedzie fajnie to dalej bedziesz roic sobie w glowie nadzieje na cos wiecej a on prawdopodobnie leci na dwa fronty. Miej honor I odmow ale nie podawaj prawdziwej przyczyny (ze wiesz o tej drugiej) bo pokazesz ze Tobie bardziej zalezy I bedzie mial satysafakcje ze jestes zazdrosna, ze rozpaczasz bo on woli Inna. Powiedz ze nie mozesz isc bo jestes chora. A w tym czasie zeby Ci nie bylo smutno idz z kolezankami na dyskdyskoteke- moze kogos poznasz? Otworz sie na nowe znajomosci, wychodz do ludzi, www a o tamtym predzej czy Pozniej zapomnisz.