Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko kasa

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi czy naprawdę teraz liczy się tylko pieniadz, czy bylibyście zdolni do zniszczenia czlowieka, przejąć jego interes a osobę zniszczyć psychicznie, wyrzucić z pracy dziewczynę która ma dziecko w szpitalu i jednocześnie dziewczyna jest w ciąży? Ja tak zostałam potraktowana, miałam swój mamy biznesik, osoba która koło mnie pracowala użyła swoich koneksji rodzinnych zniszczyła moja 3letnia pracę, przejęła wszystko po mnie, a ja zostałam wyrzucona z miejsca pracy. Nie mogę tego odchorowac, tyle pracy i serca poszło na marne. Dzis dodatkowo się dowiedziałam że ta osoba co przejęła po mnie sklep wyrzuciła swoją pracownice bo zaszła w ciążę a także nie mogła byc chwilowo dyspozycyjna bo jej pierwsze dziecko wylądowalo w szpitalu ponad 100km od domu. Gdzie tacy ludzie mają serce uczucie. I to kobieta z 2dzieci. Nie mogę zrozumieć jak tak można postępować, i imię tylko pieniadza. Zniszczyć czlowieka żeby samemu zarobić

Gość gość
W biznesie nie ma miejsca na sentymenty (wg tego schematu działa cały kapitalistyczny świat). Duże ryby połykają te małe. Tamta kobieta jest z siebie dumna, bo tak ją nauczono. Jest predatorem, bo inaczej zostałaby ofiarą, tak jak niestety pani, Autorko.

Gość globalny upadek systemu
świat schodzi do szamba, ale niedługo będzie i tak koniec tego syfu, przepowiednia Majów się niedługo sprawdzi, będzie globalny upadek systemu, pęknięcia już są widoczne

Gość gość
Wiem że nie ma sentymentow, ale gdzie się pojawiły ludzkie odruchy. Ludzkie uczucia. Ja zawsze starałam się każdemu iść na rękę, pomagać, nie raz miałam wyrzuty że może zrobiłam za mało, a ktoś zniszczy człowieka za każdą złotówkę. Nikomu źle nigdy nie życzylam, ale mam nadzieję że każdy w końcu dostanie to na co zasłużył, KARMA WRACA. PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ WRACA.