Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zakochany facet zwraca na to uwagę?

Polecane posty

Gość gość

Mój prawie chłopak zakochał się we mnie jeszcze w liceum, ale dopiero teraz dałam mu szansę. Wtedy byłam z innym, potem długi czas sama, a on nie miał śmiałosci zagadać, wysyłał mi znaki i w końcu sama zagadałam. Wygląda na to, że mu zależy. Ostatnio przyznał, że jest prawiczkiem. Dziwi mnie to troszkę... bo jest przystojny, nie ma raczej problemów ze śmiałością do ludzi, czy dziewczyn (oprócz mnie :o), może ma jakieś kompleksy na punkcie sprzętu nie mam pojęcia, nie widziałam :D No i moje pytanie... Wydaje mi sie, ze jest wrazliwy, nie chcialabym go urazic ale nie jestem juz dziewica. Badzcie szczerzy. Czy zakochany chlopak a zwlaszcza prawiczek chcialby miec dziewice czy raczej nie bedzie zwracał na to uwagi?

Gość gość
skoro cię lubi i tyle lat cie zdobywał to nie jest taka mameja - a to że nie zamoczył to no nie wiem... pech,albo baaaaardzo cie kochał i czekał na ciebie:)

Gość gość
ogólnie on jest trochę niesmiały i wydaje sie zakompleksiony. nie jest piękny ,oj nie. ja mowie do niego wyslij mi zdjecie a on ze brzydki jest. po namowach wysyla. mowi, ze dziewczyna go zdradzała. nie wiem ile w tym prawdy... moze chce zebym sie odczepila tylko nie powie wprost bo jestem lubiana ogolnie?

Gość gość
oj sorki nie w tym temacie

Gość gość
ile macie lat? dla mnie to nic dziwnego ze facet z pierwszym razem czeka na dziewczynę którą będzie kochał. powiedz mu szczerze że nie jesteś już dziewicą i czy mu to przeszkadza. nie ma co zatajać. trzeba być szczerym od poczatku.

Gość gość
On mnie nie zdobywał. Wysyłał sygnały tylko,dawał mi do zrozumienia, ale nic nie robił i nawet sie nie odezwał, chociaż bylismy w jednej klasie. To ja zagadałam. Tak to nie wiem czy coś by wyszło. Czy aż tak kocha, ze czekał? Fajnie by było :D.. Artur jesteśmy rocznik 94, czyli 23 rocznikowo.

Gość gość
gość dziś ile macie lat? dla mnie to nic dziwnego ze facet z pierwszym razem czeka na dziewczynę którą będzie kochał. powiedz mu szczerze że nie jesteś już dziewicą i czy mu to przeszkadza. nie ma co zatajać. trzeba być szczerym od poczatku. x Rocznikowo 23. Myślisz? ja do tej pory raczej nie spotykałam takich romantyków ..;) Może masz rację, że tak zrobię. Tylko troche sie boje, ze w kłótni mi wypomni, że jestem dziwką czy coś...

Gość gość
Nie może mieć pretensji o to co było przed nim. tylko niedojrzały facet będzie wypominał przeszłość. nie każdy chce "zaliczyć' do 20-stki, nie rozumiem presji utraty dziewictwa czy to u facetów czy u kobiet. 23 letni prawik nie jest z gorszego sortu. myślę że szczerość popłaca, gadajcie o tym szczerze, no a jak kiedyś Ci wypomni to będzie świadczyło o jego dojrzałości. jak nie spróbujesz to się nie przekonasz :)

Gość gość
wielu facetów w tym wieku to jeszcze prawiki spoko,wierz mi, ale zaden facet za cholere sie do tego nikomu nie przyzna. skoro on to zrobił to faktycznie cos do ciebie czuje i ci ufa.

Gość gość
kobiecie chyba łatwiej stracić dziewictwo niż facetowi - taka prawda:) Podstarzałych koniobijców całą armia, samotnych kobiet z kotem na palcach jednej ręki możn zliczyć:)

Mam 23 lata i przyznam się do tego jestem prawiczkiem zawsze chciałem to zrobić z odpowiednią dziewczyną. Nie wstydzę się tego ;)

Gość gość
odpowiednia czyli jaka wg ciebie

A powiem Ci taka z którą będę mógł stworzyć dłuższy związek oparty na zaufaniu bo takiej dziewczyny jeszcze nie spotkałem niestety ... Chociaż ostatnio pojawiła się taka i tak chyba z tego nic nie wyjdzie pojawiły się pewne komplikacje nie idę na 2,3,4,5 spotkaniu do łóżka tylko jak już jesteśmy parą i związek jest opaty na miłości ;) Może to dla niektórych dziwne ale no cóż mam swoje zasady.

Gość gość
Ja nie zrobiłam tego pod presją. Po prostu spotkałam chłopaka, w którym zakochałam sie bez pamieci. Miałam 19,5l. Wczesniej chciałam czekać do slubu, ale pod wpływem pewnych wydarzen zmienilam zdanie ,potem spotkałam jego i milo to wspominam. Co najlepsze, jestem ładna i przebojowa i znajomi byli w szoku jak się dowiedzieli, bo flirtowałam z wieloma i myśleli, ze juz dawno mam to za sobą.

No dobrze ale może ona ma jakieś zasady ? Dlaczego o tym nie porozmawiacie na spokojnie. Czy on będąc prawiczkiem jest jakiś ułomny czy co ?

Gość gość
Ja nie mówię też, że 20 paroletni prawiczek czy dziewica są gorsi bo nie. Jestem tolerancyjna. :D Fajnie jeśli ktoś ma zasady, ale rzadko się to zdarza.

Gość gość
zaden facet za cholere sie do tego nikomu nie przyzna. skoro on to zrobił to faktycznie cos do ciebie czuje i ci ufa. x Jego towarzystwo też wie..

Gość gość
Ja nie mówię też, że 20 paroletni prawiczek czy dziewica są gorsi bo nie. Jestem tolerancyjna. :D Fajnie jeśli ktoś ma zasady, ale rzadko się to zdarza.

Gość gość
gość dziś kobiecie chyba łatwiej stracić dziewictwo niż facetowi - taka prawdausmiech.gif Podstarzałych koniobijców całą armia, samotnych kobiet z kotem na palcach jednej ręki możn zliczyćusmiech.gif x Haha uśmiałam się :)

Gość gość
Macie rację,musiałabym z nim szczerze porozmawiać..zwykle nie mam z tym problemu, ale jakoś tak się boję. Jesteśmy jak ogień i woda. Może on sobie wymarzył dziewicę i się rozczaruje, albo mnie wykorzysta w urojonej zemście (mój kolega tak zrobił, zakochał się myślał że w dziewicy, jak mu powiedziała to ją przeleciał, zostawił i udostepnil wideo z tego seksu :o - że tez miał odwage ze swojego pierwszego razu:D- może stad moje obawy), nie znam go aż tak dobrze, a nie chce czekać z 5 lat zanim go dobrze poznam...

Gość gość
też jestem prawiczkiem, ale dla mnie niema różnicy czy dziewica czy nie