Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samochód dla kobiety

Polecane posty

Gość gość

Jaki samochód polecacie dla kobiety? Chciałabym coś nowoczesnego i ładnego. Jakieś typy?

Gość Ewa Madej
Tutaj znalazłam ciekawe modele dla kobiety https://anndora.mazda-dealer.pl/ moze cośCi wpadnie w oko, ja od dłuższego czasu szukam czegoś dla siebie, ale nie za specjalnie potrafię się zdecydować, kobieta zmienną jest.

Gość gość
I nowoczesny i ładny jest citroen grand c4. Jeżdżę nim od dwóch miesięcy i jestem zadowolona. Ma dwa duże dotykowe wyświetlacze, co nowocześnie wygląda i ułatwia prowadzenie. Do tego mnóstwo systemów ułatwiających jazdę np. aktywny tempomat czy kontrola uwagi kierowcy.

Gość majcia35
Zobacz sobie tivoli może ci się spodoba. Ja mam takie auto od jakiegoś czasu i jeździ mi się dobrze. Dużo paliwa nie spala, zaparkować też trudno nie jest.

Gość radek3
Dla kobiety to polecam mazde cx-5. Kupiłem mojej żonie i jest bardzo zadowolona. Auto nowoczesne, bezpieczne idealne do jazdy po mieście. Lakier Soul Red Crystal prezentuje się świetnie. Wnętrze profesjonalnie wykonane z najlepszych materiałów, ma wygodne fotele i oparcia,chodzi cichutko, mało pali, klapa bagażnika automatyczna (a to najbardziej podoba się żonie).

Gość gość
ja dla kobiety polecam sportowe porsche. Serio: będziesz wyglądać w nim z***biście.

Gość Przemekf
Mazdy ogólnie są dobre też jak bym miał kupowac żonie to wybrałbym 6. Najlepsze autko pod słońcem i mało kiedy nawala;)

Gość gość
Japonce maja silniki nie do zaje... :) Jak auto to tylko Mazda :)

Gość gość
Po pierwsze, najlepsze są samochody japońskie. Ja mam nissana sunny, jest leciwy, ale bezawaryjny ! Po drugie zależy, gdzie ta kobieta będzie tym autkiem jeździć, jeśli tylko do pracy i na zakupy to polecam nissana micrę, generalni jakiś mały, zgrabny samochodzik, aby mogła swobodnie się przemieszczać i łatwo zaparkować. Jeśli jeszcze będzie odwozić dzieci do szkoły i na zajęcia dodatkowe, to lepszy będzie większy samochód, np. mazda.