Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie ?

Polecane posty

Gość gość

Pieściłam sie z chłopakiem 4/5 czerwca. Owulację miałam mieć za 3 dni ale chyba mi sie przesunęła o kilka dni, bo mnie bolało wtedy podbrzusze, dlatego mysle, że mi sie przesunęła. Mam ogólnie nieregularne okresy, a dzisiaj około 11:30 zrobiłam test ciążowy i wynik wyszedł negatywny juz po zaledwie 30sekundach. Czy myślicie, że to jest prawidłowy wynik zrobienia testu po takim czasie ? Dodam, ze dzisiaj mam mieć okres ale mi sie chyba spozni, bo go jeszcze nie dostałam możliwe, ze to przez stres. W sumie od pieszczot sie w ciaze nie zachodzi ale ja chcialam zrobić test dla pewności, żeby sie uspokoić. Mój chłopak wtedy nie miał wytrysku jakby co. Ocieralismy sie przy czym ja byłam naga i robił mi palcowke. Na instrukcji tego testu, który robiłam pisało, że mozna go zrobić o obojętnie której porze dnia i w dniu zaplanowanej miesiączki. Czy ten wynik raczej jest poprawny ?

Gość gość
W takim przypadku jak Twój zdecydowanie nie ma opcji na wpadkę. Skoro nie było pełnego stosunku oraz wytrysku to nie ma się czym martwić. Na przyszłość polecam pomyśleć o zabezpieczeniu bo jeśli dojdzie do normalnego seksu to możecie zaliczyć wpadkę. Z antykoncepcją będziesz czuć się o wiele pewniej- wiem to po sobie bo kiedyś też miałam takie schizy ale odkąd mam założona wkładkę hormonalna levosert to już się nie martwię o wpadkę.