Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Anka 62

KochamGo a jednak to mi za mało

Polecane posty

Gość gość Anka 62

Jesteśmy w związku kilkanaście już lat,dzieci podrosłe i marzę o seksie z kolegą młodszego brata,nawet abym miała podwójny seks.Takie skryte marzenie o podwójnej penetracji miałam od zawsze,bardzo mnie to podnieca.Przygotowuję się do intrygi ab y ziścić me marzenie.Czy są kobiety które pragną ..więcej?

Gość gość
No, mi się udało,mąż p rzyłapał mnie z kochankiem i stało się.Dali z siebie wszystko,do samego rana.Bałam się bardzo ale było warto,teraz sam mnie namawia na takie,,wejścia smoka"Droga otwarta.....

Gość gość
KOBIETY CO MAJĄ KOCHANKA A CHCĄ MIEĆ COŚ WIĘCEJ POWINNE DYSKRETNIE Z WYCZUCIEM WKRĘCIĆ W TO MĘŻA! Można to osiągnąć,bo większość chłopów jest poligamiczna z natury,czym bardziej zazdrosny tym większe powodzenie przedsięwzięcia.Mi się to udało i to jest coś o czym śmiałam i marzyłam,warto,bo cudowne.....poczytajcie na innych tropikach a się przekonacie!

Gość gość
Dzisiaj powiedziałam mężowi że jego 15 centymetrów juz mi nie starcza i nie imponuje.Chcę czegoś więcej,i przyznał mi rację,powiedział że zaakceptuje mój wybór jeśli tylko bardzo będę nalegała. Wiem jak to się robi ! :o

Gość gość
Jrstem fscetem i zgodzilbym się na trójkąt. 2m+k z dp albo nawet gangbang na trzech i więcej facetów to jest kilka godzin orgazmów dla dziewczyny