Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOUGLAS AND SEPHORA

Czy warto zamieszkać w Opolu?

Polecane posty

Gość DOUGLAS AND SEPHORA

Witam mam na imię Agnieszka, pochodzę z małej wioski na wschodzie Polski tj. okolice Bieszczad, czytam o różnych miastach w Polsce i bardzo mi się spodobało Opole, chciała bym się tam wyprowadzić z mężem i dziećmi ale muszę najpierw znaleźć tam prace mieszkanie poznać miasto ale nigdy nie byłam w Opolu, pomóżcie mi i gdzie mam znaleźć mieszkanie i prace w Opolu chodzi mi o to na jakich stronach mam znaleźć pracę i mieszkanie w Opolu, mam na kilka miesięcy trochę kasy odłożonej i na kilka miesięcy wystarczy czy szybko znajdę pracę w Opolu?

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Tak

Gość gość
Jeśli chodzi o mieszkanie to teraz modne jest osiedle Malinka.

Warto

Gość gość
Osiedle Malinka (Opole) Wielorodzinny blok mieszkalny, znajdujący się przy ulicy Piotrkowskiej 1 – 10 pięter, 266 mieszkań Osiedle Malinka – zwyczajowa nazwa osiedla mieszkaniowego w Opolu wybudowanego w latach 80. XX wieku na gruntach Kolonii Gosławickiej. Zabudowa głównie wielorodzinna - bloki z wielkiej płyty.

Opole jest w czołówce najbogatszych miast w Polsce - nto.pl www.nto.pl › Wiadomości › Opole 19 lip 2015 - Nasi uczniowie najlepsi w Saksonii ... samorządów atrakcyjnych dla inwestorów · Dwa powiaty z Opolszczyzny wśród najlepszych w Polsce ... Opole nie jest dużym miastem, ale przyjaznym do życia - ocenia dr Potwora.

Opole - najlepsze miejsce do życia | Outsourcing Portal - portal wiedzy ... www.outsourcingportal.eu/pl/opole-najlepsze-miejsce-do-zycia 2 wrz 2016 - Opole zostało również wyróżnione w 2014 r. jako 3. miasto w Polsce ... względem warunków ekonomicznych i polityki prorodzinnej wśród ludzi ...

Opole - najlepsze miejsce do życia Data dodania: 02.09.2016 Wysoka jakość infrastruktury, dostępność do szkolnictwa na wszystkich poziomach kształcenia, nowoczesna służba zdrowia, sprawnie funkcjonujący transport miejski, duża liczba ośrodków kultury i sztuki, a także sportu i rekreacji, to tylko niektóre z elementów sprawiających, że poziom życia w Opolu jest jednym z najwyższych w Polsce. Opole przoduje w wielu krajowych rankingach. Pierwsze miejsce w rankingu wykorzystania środków unijnych na jednego mieszkańca, drugie w rankingu miast przyjaznych dla biznesu, drugie w rankingu najtańszych miast polskich. Czynniki oceniane w ramach tych rankingów oraz szereg innych, takich jak jakość kształcenia dzieci, dostęp do usług medycznych, zam

Gość DOUGLAS AND SEPHORA
dziękuje za opinie ale jak z pracą ?

w opolu bezrobocie wynosi 5 procent i ciągle spada

Gość DOUGLAS AND SEPHORA
dziękuje :)

Gość DOUGLAS AND SEPHORA
prosze o jeszcze więcej opinii najlepiej osób co były w opolu mieszkały tam bądź mieszkają będe wdzięczna

Gość DOUGLAS AND SEPHORA
Czekam

Gość DOUGLAS AND SEPHORA
Będę wdzięczna

Gość gość
wypiertalaj

Gość gość
poszukaj zrodla z którego pochodzisz zainteresuj się prawdziwą duchowością ,kościół stawia na lęk więc tego nie polecę chociaż Jezus był Bogiem

Gość gość
jestes szurnięta ale pomysłowa zarazem. nawet mnie to bawi ale jak pomysle w jakich emocjach działasz to mi ciebie szkoda. ja mysle, ze ty masz depresję. i dlatego tak reagujesz skoro normalnie jestes spokojna to teraz frustracja sięga zenitu

Gość gość
0 odpowiedzi

Gość gość
Wybierz Wrocław