Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna na razie napiszę,że chciałbym ci kiedyś kupić

Polecane posty

Gość gość

seksowne rajstopy,biustonosz i majtki,mam nadzieję,że będzie mi dane

Gość gość
śliczna Madziu oczywiście

Gość gość
Kupić możesz zawsze. :D Ja lubię prezenty :D Może to być np. coś takiego co przypadnie do gustu także mojemu mężowi :P

Gość gość
Madzia nie ma męża,jest chyba rozwódką.Miewam też takie fantazje o rajstopach i stopach atrakcyjnej,niedostępnej dla mnie,chociaż nie wierzę,że odważyłabyś się nawet na tak niewinną zabawę

Gość gość
oczywiście zanim wejdę w związek z Madzią,moglibyśmy się pobawić w kupowanie rajstop które przypadną do gustu twojemu mężowi,chociaż nie wierzę,żebyś nawet na taki flirt się odważyła,nie wierzę w to całe wyzwolenie seksualne

Gość gość
Nie jestem rozwódką, mam męża. Albo nie jestem po prostu tą Twoją Madzią.

Gość gość
nie jesteś moją Madzią,a skąd jesteś,bo my z trójmiasta i czy reflektowałabyś na kupienie ze mną rajstop,które spodobają się twojemu mężowi,

Gość gość
No i masz rację, chyba nie odważę się. Za bardzo szanuję i kocham męża, żeby mu aż takie świństwa wyrządzać.

Gość gość
to nie odpisuj w tematach o Madzi,skoro masz męża

Gość gość
Oprócz mnie prawie nikt na te Twoje wynurzenia nie odpisuje. :D Musisz zadowolić się tym, że piszesz z Madzią mężatką, a co będzie to będzie ;)

Gość gość
uwierz mi,że prawdziwa Madzia odpisuje,ja nie chcę pisać z mężatką,po co mi to,zajmij się mężem lepiej

Gość gość
jeszcze jakaś odważniejsza mężatka,na jakiś flirt,przynajmniej przez internet jak za daleko,zanim się z Madzią zwiążę,no może,chociaż najwyższych lotów to rozrywka nie jest,ale masz meża,ale piszesz na jakimś głupim forum bez sensu

Gość gość
A jaki jest Twój stan cywilny Jareczku? Że tak mi robisz aluzje o tym zajmowaniu się mężem...Nigdy o to nie pytałam a to chyba też dość istotne.

Gość gość
jestem kawaler,chociaż mogłem się żenić,ale powiedzmy uznałem,że jestem za młody,ja ci nie robię żadnych aluzji,ale mnie męczą dziwne sytuacje,kochasz męża a łasisz się na jakieś tematy,ja jak

Gość gość
Mężatke swedzi pipa...pewnie maz w delegacji :D

Gość gość
pisz sobie jak chcesz,ale podkręć trochę chociaż ten temat,napisz przynajmniej coś o sobie,jak się stroisz do pracy,zdjęcie jakieś wklei,a dla mnie sytuacja jest dziwna,łaszę się na dobre słowo,ale kocham męża,wzruszające

Gość gość
Mi dobrych słów od męża nie brakuje. I pipa mnie nie swędzi, bo w seksie od męża też dostaję wszystko czego chcę. Ty tego nie ogarniesz, bo i ja czasem nie ogarniam tego, co się dzieje.

Gość gość
to po co się łasisz na słowa o Madzi na forum,jak Madzia zostanie moją to na pewno się łasił na parę anonimowych dobrych słów

Gość gość
19:17 masz na myśli to, że nie łasiłbyś się na anonimowe dobre słowa od obcych osób, jakbyś z nią był i byłoby Ci z nią dobrze w związku?

Gość gość
pewnie,że bym się nie łasił

Gość gość
Zresztą Jareczku, popsułeś mi już humor swoimi głupimi dyskusjami. Zaraz zacznę sypać wyzwiskami jak tylko Cię tu zobaczę. :/ Madzi jakiejś mu się zachciewa....kawaler do wzięcia się znalazł pffffffff 😠

Gość gość
a kim ty jesteś,że będziesz mnie wyzywać,kto ci dał takie prawo

Gość gość
Jak mnie ktoś wkurzy to przestaję być milutka po prostu. Tyle w temacie. Nic nie wiesz, nic nie rozumiesz a paplasz bez sensu.