Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konkubent

Pomoc w odwiedzeniu chorej osoby.

Polecane posty

Gość Konkubent

Sprawa wyglada tak. Zyje od 12 lat z kobieta w konkubinacie mamy syna 3 letniego prowadzimy razem gospodarstwo domowe. . Stał sie straszny wypadek kobieta trafiła do osrodka psychiatrycznego w Ciborzu. Niestety po wizycie tam nie uzyskalem zadnych informacji o jej stanie zdrowia nie moge sie z nia zobaczyc tylko moga to zrobic rodzice ktorzy niechca mnie upowarznic bo jak to tesciowie jestem dla nich kawal ch.. i kur.... czy istnieje jakis paragraf ktory pozwala mi sie zobaczyc z moja kobieta? Dodam ze nielegalnie skontaktowala sie zemna przez telefon jednego z pacjentow i prosila mnie bym przyjechal ze ona mnie potrzebuje itp. Dodam jeszcze ze chodzila po calym oddziale i mnie szukała. Co mam robic ?

Gość gość
Najpierw porozmawiaj z lekarzem, wyjaśnij sytuacje. Wsparcie najbliższych osób jest bardzo ważne dla chorych, szczególnie psychicznie. Lekarz mając na uwadze jej stan i potrzeby powinien się zgodzić. Jeśli nie to nie mam pomysłu, może ktoś inny wie

Gość Konkubent
Prosze o pomoc

Gość Konkubent
Rozmawialem z lekazem jej rodzice musza sie zgodzic bym ja odwiedził. Jak ona sama poszla do lekaza to powiedziala to lekaz powiedzial ze ona ma gowno do gadania.

Gość Konkubent
Czy może mi ktoś pomoc.