Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ocoonamaproblem

Matka nazywa mnie k***a

Polecane posty

Gość Ocoonamaproblem

Mam 17 lat od prawie 6 miesięcy jestem w związku. Jesteśmy zwykłą para, której jeszcze daleko do uprawiania seksu więc spędzamy czas oglądając filmy, chodząc na pizze, bilard, spotkania ze znajomymi... Ostatnio mój chłopak dostał zaproszenie na ślub kuzyna i szłam z nim jako osoba towarzysząca i od tego czasu mama ciągle do mnie ze się k****e, że jestem zwykłą d******** Gdy dziś leżałam wykończona po turnieju to przyszła do mnie do pokoju to zaczęła się wydzierac że teraz jestem zmęczona po tym jak d**y dałam. Przez całe dotychczasowe życie nigdy mama nie miała do mnie szacunku, nigdy nie traktowała mnie jak córki, ale teraz zadzwoniła nawet do ojca i razem z moimi braćmi wmówili mu ze się puszczam itd. Nastwili go tak źle do mojego chłopaka, że ojciec uznał że dopóki z nim nie zerwe nie mogę do niego przyjechać. Nie wiem co mam zrobić... Nie mówię że to miłość na całe życie czy coś w tym stylu, ale czuję się z nim świetnie... Możecie mi coś doradzić?

Gość gość
Normalnie doradziłabym rozmowę z mamą, ale pewnie już próbowałaś. Nie rezygnuj ze znajomości tylko dlatego, że masz jebniętą matkę, a ojca zapytaj się czemu wierzy komuś kto tak mu dał popalić, że już razem nie są.

Gość gość
Powiedz prawde, ze nie masz czego zrywac, bo to tylko Twoj kolega.

Gość gość
Daj chłopakowi to nie będą cię tak bolały wyzwiska matki :-D ...najlepiej w domu żeby widziała

Gość gość
Kurwa to Twoja Matka, przykro mi, ze taka masz. Na Twoim miejscu porozmawiałbym z Tata, o ile macie dobre relacje. Nawet jesli postawił warunek, ze nie mozesz przyjechać, póki nie zerwiesz, to ja bym pojechała jednak. W wolny dzien albo pod prace do ojca i wytłumaczyła co i jak-juz jakis czas z wami nie mieszka, nie wie co sie dzieje, a moze nigdy nie zauważył Jaka jest dla Ciebie matka.. Dobrze napisał gosc z 19:31.

Gość gość
Biedactwo :o

Gość gość
A ten chłopak ile ma lat? Pochodzi z jakiegoś patologicznego środowiska? Ma złą opinię? Nie dawałaś mamie wcześniej powodów do tego żeby ci przestała ufać?

Gość gość
To proste. Mamy nikt nie puka to se nie wiadomo co wyobraża i jest zazdrosna. Nie przetłumaczysz jej. Sprowadź jej gacha po prostu.

Gość gość
Przykro że masz taką matkę, skończ szkołę i jak najszybciej idź do pracy, teraz poszukaj pracy wakacyjnej żeby się od niej uniezależnić, pogadaj z ojcem szczerze, chyba że to też patol. ale serio z dala od takiej toksycznej matki, bo ci jeszcze bardziej zryje beret :/