Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupic mezowi na 40 urodziny

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jak w temacie jakie macie pomysly na prezent i ogolnie co fajnego wymyslic na ten dzien.czekam na pomysly.

Gość gość
Ja zorganizowalam imprezę, zamowilam tort w jego ulubionym kształcie i kupiłam zegarek z grawerem.

Popieram pomysł ze zorganizowaniem imprezy. Nie będę próbowała doradzić Ci konkretnego prezentu (znasz go w końcu lepiej ode mnie ;) ), ale zdecydowanie powinniście spędzić trochę czasu razem. Myślę, ze na pewno odrobina śmiechu niewielkim kosztem pomogłaby urozmaicić jego urodziny, dlatego zostawię Ci taką propozycję: https://pokazy-iluzji.pl

Gość gość
Sądze że zegarek będzie doskonałym wyborem, polecam tą stronę https://minuta.pl/ mają tutaj ogromny wybór i bardzo dobre ceny

Gość eugens4
Ja swojemu kupiłam drona, bo ostatnio się nimi mocno zainteresował. Znalazłam fajny model w Teletorium i to był strzał w dziesiątkę.

Gość gość
Przygotuj piz.ę do konsumpcji.

Gość gość
Kolacja przy świecach, jak ugotujesz jego ulubione danie to powinien być zadowolony. A jak nie to , to zwyczajnie go gdzieś zabierz. Może na weekendową wycieczkę albo zafunduj mu jakąś przygodę. Typu lot w tunelu aerodynamicznym czy skok ze spadochronem. Ja kiedyś latałam w Lesznie w tunelu i dobrze wspominam tą niespodziankę.

Gość Matylda42
Moj maz jest ogromnym fanem elektorniki wiec mniej wiecej wiem co mu kupowac. Niedawno na urodziny kupilam mu smartwatcha. Moj syn pokazal mi bestcena.pl i tam wspolnie wybralismy taki, ktory jest funkcjonalny, a cena nie powala :)

Gość gość
Musisz się wykosztowac. On musi poczuć, że to przynajmniej kwartał twoich oszczędności i to takich na maksa, że odmawialas sobie kawy. Pokaż że go kochasz w ten sposób. Więc zależy ile zarabiasz. No i oczywiście zajmij się nim wieczorem, czy to przebranie czy taniec daj mu coś nowego czego jeszcze nie robiliście jeśli lubi bzykac a jeśli mniej to po prostu daj mu odpocząć czyli lodzik i patataj