Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika69

Jestem BDSM

Polecane posty

Gość gość
Do gościa z 22.18 panzkafe@wp.pl

Gość gość
gość dziś Zawsze chcialam zobaczyc jak to jest miec obok siebie dominujacego mezczyzne lub poczuc sie ulegla pzdr. weri.wer-1995@wp.pl

Gość gość
Ostatnio właśnie zacząłem myślec i oglądać filmiki i muszę się przyznać ze bardzo chętnie bym spróbował ;) być uległym To byłby mój pierwszy raz to nie chciałbym hard wersji Jeśli jest jakaś kobieta która chciałaby mnie wprowadzić to PEOSZE PANI MOJA PROSZĘ .... m31wwa@wp.pl Kuba z warszawy Mam 30 lat

Gość gość
Bdsm.pl - umarło :O

Gość gość
Czasem lepiej iść na żywioł, Życie krótkie wszystko trzeba spróbować

Gość gość
Ja jestem dominą i mam branie niesamowite!!! Faceci chcą takich kobiet w łóżku... Korzystaj!

Gość gość
Dominacji psychicznie, fizycznie do dla osób bez zachowania. Ja jak cukierka posmakuje i smakołyków. To pozwala mi mózg na dużo.

Gość gość
weronika69 Na co dzień jestem pewnym siebie, realizującym się mężczyzną. Nie boję się podejmować trudnych i ważnych decyzji. Natomiast sam na sam z kobietą staję się posłuszny. Tą drogą chciałbym poznać Kobietę o silnym charakterze, żeby pokornie spuścić wzrok i uklęknąć i być dla Jej przyjemności. Widok zadowolenia w oczach Pani - bezcenne. Jeśli los pozwoli będę do Pani dyspozycji.