Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak spędzić 18 urodziny? Jak wyglądały wasze?

Polecane posty

Gość gość

Podam wam dwie opcje: 1.Zaproszenie około 30 osób do wynajętej sali z gotowym już jedzeniem i muzyką, po prostu zorganizowanie imprezy. 2.Kolacja wieczorem z chłopakiem w eleganckiej restauracji, potem pójść gdzieś potańczyć, wypić dobre wino. I nie wiem jak mam zrobić, moi znajomi robią właśnie takie 18 jak podałam 1 opcje, a drugiej stroni wolałabym chyba spędzić ten dzień tylko z ukochanym, a coś mi podpowiada, że mogę tego żałować. I nie wiem co robić doradźcie mi coś, jak u was było czy u waszych dzieci/dzieci znajomych itp.

Gość gość
moja matka na 18 zabrała mnie do pizzerii i kupiła ulubione płyty wszystko było by ok, gdyby nie poszedł z nami mój znienawidzony przeze mnie ojczym w domu nie przelewało się, wiec nie było dziwactw jakie teraz się urządza ja osobiście wybrałabym tę drugą opcję , ale zrobisz jak chcesz

Gość gość
Proszę niech ktos jeszcze coś powie...

Gość gość
gość z 21:23 Ok dzięki za opinie :) x Ja oczywiście za bardzo nie mam ochoty na tą 1 opcję, ale jak widzę właśnie to co teraz się wyprawia pomyślałam, żeby nie czuć się gorszą to zrobić to samo :/ mój kuzyn np na swoją 18 zaprosić koło 80 osób...

Gość gość
zaprosił* miało być