Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiePewnyFacet

Moja dziewczyna o masturbacji na ognisku

Polecane posty

Gość NiePewnyFacet

Moja dziewczyna była ostatnio na ognisku ze znajomymi, nie było mnie wtedy z nią. Nasunął się temat o masturbacji, najpierw zaczęła się śmiać, a potem otwarcie powiedziała że mieszczą jej się max dwa palce. Później spytała się dwóch kolegów ile około trwa ich masturbacja oraz czy masaż grzybka daje przyjemność. Powiedziałem jej, że jako, że ma chłopaka nie powinna udzielać się w takich tematach, szczególnie gdy sama pyta i drąży temat. Powiedziała, że nic złego nie zrobiła i nie wie o co się spinam. Więc mam pytanie, czy ona serio zrobiła źle, czy to ja mam jakiś problem.

Gość gość
Cóż można na to odpowiedzieć. Pojęcie ,,czy ona zrobiła źle" jest postacią względną. Z Twojego punku widzenia, można stwierdzić, że jest to jakby pewien sposób zdrady na informacjach poufnych, jednakże jest ona wolnym człowiekiem i ma prawo pytania. Jasno przedstaw jej to co Ci się nie podoba i podaj argumenty, które mogłyby dać jej do zastanowienia nad istotą i wartością owego intymnego tematu. Uważam, że powinieneś wyliczanie błędów zacząć od sobie. Zastanów się też czy o taką rzecz warto rozpoczynać kłótnie. Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam serdecznie. Kornelia