Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

pokrzywdzona

Polecane posty

Gość gość

witam, zylam 20 lat z mezem policjantem , bylam starsza od niego 11 lat , przez ten czas nie pracowalam ,zajmowalam sie domem ,pralam sprzatalam, gotowalam ,odsniezalam,maz na poczatku popijal ale z biegiem lat coraz wiecej , od 6 lat pil notorycznie , nie panowal nad oddawaniu potrzeb fizjologicznych np sikanie i fekalia .Osoba na wysokim stanowisku .W pazdzierniku przyznal sie do kochanki i rozpoczol sie koszmar ,zostalam pobita mialam zlamany palec , oczywiscie zaprzecza ,zle sie zrosl On oczywiscie zaprzecza wszystkiemu ,wnioslam sprawe o rozwod z jego winy ,a On na moj pozew odpisal ze rozwod z mojej winy . Wyprowadzil sie z domu blisko kochanki , zablokowal konto zostawil mnie bez srodkow do zycia ,obecnie na czas procesu zasadzono mu alimenty w kwocie 1400zl ,maz ma emeryture w wys 7550zl , oczywiscie sie odwolal , dzis wiem ze bylam wspoluzalezniona od alkoholika ja zawsze obarczalam sie wina ze bylam starsza od niego ,zaczol znecac sie psichicznie i fizycznie , wiem ze bede musiala wine mu udowodnic ,kochanka z jego pracy od 2 lat , on emeryt od wrzesnia ona pracuje nadal ,mam dowody dzis mam 61 lat . Wiem ile to razy jezdzil po pijanemu , co tydzien spotkania towarzyskie suto zakrapiane alkoholem , zastanawiam sie jak oni pracuja poniewaz wczesniej robili to z kochanka w czasie pracy , maz wracal do domu po pracy ,wiem ze bede miala z tym czlowiekiem problem bedzia walka w sadzie o alimenty ,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować