Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odejsc z pracy?

Polecane posty

Gość gość

Mam w pracy super ludzi, świetnego szefa, atmosfera w pracy o jakiej mozna tylko marzyc. Dostałam jednak propozycje z innej firmy wiążę się to zwiększymi zarobkami i możliwościami. Czuję się jakbym wbijała im nóz w plecy. Jednak samą dobra atmosferą się nie najjem. Nie wiem jaką decyzję podjąć.

Gość gość
Zmień pracę.

Gość gość
Oddaj sie szefowi w zamian za lepsza płace

Gość gość
A jaka jest róznica w zarobkach, ile masz tu, ile będzie tam?

Gość gość
+1000

Gość gość
No 1 000, ale ile zarabiasz, bo jeśli np. 15 000, to tego tysiąca nawet nie odczujesz. A jeśli 2 000, to już duża różnica.

Gość gość
pewnie ze tak, kasa sie liczy jak sie zarabia 2 tys. poza tym dzisiejszych czasach dobrze widziane jest zmienianie pracy co 2-5 lat.

Gość gość
Wlasnie, nie wiadomo jaka jest Twoja sytuacja finansowa.. Jesli zarabiadz 5000, to nie wiem.. wiem jak to jest miec szefa idiote, kolegow z pracy falszywych, niezyczliwych.. Sprobuj moze troche poweszyc na temat sytuacji w nowej firmie..

Gość gość
No własnie zarabiam bliżej 2000, nowa praca jest w centrali jednego z większych bankow

Gość gość
flszywych niezyczliwych? jak cos mi dup.e obrabiaja to napisz bom ciekawa :D

Gość gość
Kasa to nie wszystko, pogadaj z szefem może Ci da podwyżkę.

Gość gość
Na podwyżkę nie mam co liczyć, awansować mogę jedynie jak ktos odejdzie bo to mała firma

Gość gość
po prawdzie to obie pissdy zaczynaja mnie meczyc. nie robia nic lotnego wg mnie a wp******laja sie w moja dzialke z udawana troska. klapia k****ichy tak ze sie nie mozna skupic. jedno drugiemu obrabia dup.e

Gość gość
A przede wszystkim poczytaj opinie na temat tamtej firmy w necie. Bo ja ostatnio dostałam ofertę która co prawda na start była troszkę mniej płatna (ok 350 zł) ale za to dająca w sumie większe możliwości, i nawet bym była skłonna przejść ale coś mnie pokusiło by poszukać opinii, i okazało się że są straszne. A chcę odejść właśnie przez to że moja firma to jakaś żenada ale kasa przyzwoita.

Gość gość
a ten chuy jeszcze kiedys powiedzial ;biedactwo sie nie moze skupic; typ ma zenujace poczucie humoru a macac to se moze swoja stara po odbycie. uh agresja we mnie narasta ze yebnelaby komus

Gość gość
Centrala banku to korpo. Ma I swoje wady i zalety. Mi się bardziej podoba praca w małej firmie ale warunek jest taki że ludzie muszą być odpowiedzialni i wiedzieć po co do pracy przychodzą. U mnie w pracy nie wiedzą a to nie korpo dlatego jest żenada. W korpo ludzie są kontrolowani na każdym kroku. Masz ciągle bat nad głową.

Gość gość
@ gość dziś Znam Twój ból. Tak strasznie gardzę moją szefową, to jest taka durna, niekompetentna pi/zda że uj mnie strzela jak myślę o tej ścierze, zasłużyła na to co najgorsze za to co robi. Ale jakimś cudem nikt jej nie ruszył chociaż się gunwo zna na tym do czego tam jest. Obiektywnie jest tępym ścierwem.

Gość gość
identyko chuyowe poczucie humoru jak moniczka ze stazu. obydwoje wk*****ajacy. wagi sa jakies sp**********. jeszcze jak rozmawiam przez telefon a on jest w polizu to specjalnie mowi glosniej do tamtych, tamte sie tez nie hamuja w vol. glosnosci jak gadasz sluzbowo przez telefon. pudelki, pogoda, telefony prywatne co chwila. poyebane towarzystwo. jak mozna sadzac mlodego czlowieka z piernikami po 40..

Gość gość
Do tego to kłamczucha. Połowa współpracowników to też zakłamane, fałszywe szmaty. Tylko dołki by pod sobą kopały.

Gość gość
dziewczyna ktora byla przyjmowana ze mna i trafila do innego projektu tez ma tam poy****ych ludzi ale nie haruje jak wół roboczy. a ja ich p*****l.e 2-3 lata i s*******lam stamtad

Gość gość
Atmosfera jest bardzo ważna, co z tego że będziesz zarabiać 10000 jak będziesz gó/wnem psychicznie?

Gość gość
Ja też będę szukać nowej pracy. W zasadzie już szukam, ale dziś dostałam odmowę z firmy na którą bardzo liczyłam :( smutno mi boże :( ogarnę się i na nowo zacznę szukać.

Gość gość
ja dopiero kilka msc wiec do 2-3 lat musze wytrzymac. chuyowo by to w cv wygladalo. a chuy moga mi dup.e obrabiac, jestem ponadto. w pracy nie ma przyjazni.. a one jak takie cwane to czemu nie siedza w tych prestizowych dzialach :D

Gość gość
W takim razie zostan. Korpo to ehhh.. Jesli doceniasz dobra atmosfere w pracy, to tam powinnas zostac :)

Gość gość
Najgorsze dla mnie jest to, że ciężko pracuję, wszystkie swoje obowiązki wykonuję na 150% normy. A kto awansuje? Ten kto w dvpę dobrze wchodzi, chociaż nie ma żadnych kompetencji nie ma sprawiedliwości :(