Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie, chcielibyście mieć dziewczynę wegankę?

Polecane posty

Gość gość

Czy byłby to dla was problem, że np. nie kupicie jej jakieś bombonierki na urodziny albo nie zjecie razem pizzy na mieście?

Gość gość
bez różnicy

Gość gość
Nie chciałbym.mtak to byłby dla mnie duży problem

Gość gość
a co ma bombonierka do weganizmu?

Gość chłopina chudzina
cała pizza dla mnie? idealny układ!:D

Gość gość
Ja jestem weganką. Są różni weganie, dla niektórych to jedyne kryterium w doborze partnera, dla innych jedna z bardzo wielu cech pożądanych. Dla mnie to, czy mój partner jest weganinem, ma znaczenie pomniejsze, ważne by szanował moje wybory, tak jak ja szanuję decyzje innych o jedzeniu mięsa. Dla niektórych wegan osoba jedząca mięso to morderca. Ja nie będę szła aż tak daleko we wnioskach, jest bardzo wiele czynników które mają na to wpływ.

Gość gość
@ gość dziś a co ma bombonierka do weganizmu? Typowa bombonierka ze sklepu nigdy nie jest wegańska ;) bo zazwyczaj ma czekoladę mleczną, jakieś kremy z dodatkiem jajek etc.

Gość gość
czyli nie jadasz czekolady? ale mi przykro!:( nawet nie wiesz jaka to rozkosz!;)

Gość gośćMarek89
Mam 35 lat, od 17 roku życia nie jem mięsa, a od kilku lat prawie nie używam produktów zwierzęcych, z małymi wyjątkami jem słodycze z domieszką mleka, i miody. Z partnerką byłą wprawdzie,nie było problemu, bo miała podobne poglądy do moich, co nie ukrywam miało znaczenie. Moi znajomi też od dawna nie jedzą mi miesa.

Gość syf tej planety
nawet nie wiecie w jakim syfie to mięso jest "produkowane", jecie dosłownie GÒWNO i chemie, a potem zdychacie na różne choroby

Gość gość
G****o niech cię to obchodzi co jemy tak jak mnie g****o obchodzi że zresz trawę ale przynajmniej nie komentuje

Gość gość
"gość wczoraj czyli nie jadasz czekolady? ale mi przykro!smutas.gif nawet nie wiesz jaka to rozkosz!oczko.gif" Wiem że nic nie tracę bo nigdy czekolady nie lubiłam ;)

Gość gość
sperma smakuje lepiej od czekolady

Gość gość
Debile większość gorzkich i deserowych czekolad jest wege, na internecie można też zamówić różne smakowe ale to droższa zabawa.

Gość gość
Znacie jakies fajne dania dla wegan ?

Gość gość
Na jadlonomii jest ich w cholere, wejdź sobie na ich strone

Gość gość
No jest tego pelno ale czy macie swoje ulubione sprawdzone

Gość gość
Nie, nie mamy bo nikt tu nie jest taki psychiczny jak ty żeby żreć trawe :)

Banan + mleko kokosowe Tofu liscie szpinaku przyprawy Typowa owsianka robiona na mleku roslinnym Salatki Smoothie ze szpinaku i pomaranczy Weganskie nalesniki lasagne makarony

Duzo miesnych produktow ma weganskie odpowiedniki. Ja bardzo chce sprobowac jak smakuje weganska smietana i weganskir maslo i zrobic na ich bazie + mleko roslinne, jakies dobre sosy do salatek. Ostatnio moj faworyt to mlode ziemniaki na parze przekrojone na pol do tego pomidorki koktajlkwe, winegar oliwa sol to dressing choc dzisiaj bede robil z sosem pieczarkowym :)

Ja np dzisiaj bede jadl to weganskje hamburgery mlode ziemniaczki na parze sos pieczarkowy do nich i marchewka + moze cos jeszcze.

Ja zauwazylem ze panienki ktore sa weganki wegetarianki lub sie dobrze odzywiaja po prosty maja lepsza skore na twarzy i w ogole sa swieze i atrakcyjniejsze.

Gość gość
Ej ty pedał z Uka, tofu jest rakotwórcze :D

Gość gość
Nigdy nie dostarczycie tymi swoimi sojami i fasolami tylu minerałów co mięso debile :)

Poza tym mieso zabrudza dusze. Ostatnio jadlem burgera wolowego gdzie wolowiny nie jadlem kilka miesiecy i potem mialem okropne sranie a ja czulem, ze moja dusza jest zanieczyszczona krową, ktora zyla, kurczakow tez juz nie jem bo nie chce jesc kurczaka co zywa do mielarki poleciala.

Takze smacznego miesa, ja nie jadlem juz wieprzowiny z dwa lata i czuje sie jak okaz zdrowia a dookola wszyscy co jedza to kaszlą, a ja nie wiem co to kaszel jest.

Gość gość
Tylko że jak by wam glód do d**y zajrzał to byście wszystko żarli.

Gość gość
nie, za duzy rygoryzm zywieniowy, co w przyszłości rodziłoby kłopoty- odpada większość lokali bo kazde wyjście trzeba analizować pod kątem tego czy dziunia może tam coś zjeść, czy wypic, kłopot na imprezach towarzyskich, na urlopach, w domu też odpada normalne gotowanie. Niech panna szuka sobie drugiego weganina