Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsara

wyglad a prymitywizm

Polecane posty

Gość gośćsara

zauważyłam potężny związek między wyglądem a stopniem uszlachetnienia,nigdy nie skreślam nikogo ze względu na wygląd ,i nawet ktoś obiektywnie brzydki często ma w sobie to coś co jest interesujące ,coś w oczach jakiś błysk ,jakąś regularność rysów, ale zauważyłam że osoby które głoszą poglądy sprzeczne z moimi,takie że czuję złość ,za ten prymitywizm albo wredotę albo ograniczenie,złośliwość więc gdy zobaczę takie poglądy wchodzę na zdjęcia fb i okazuję się że już nawet tracę ochotę walczyć z niesprawiedliwą opinią bo te osoby są tak brzydkie że uznaję że nie ma co, w realnym życiu w ogóle bym z nimi nie rozmawiała,pustota w oczach krzywe mordki po prostu brzydota , tego na cafe już nie sprawdzę ale przypuszczam że byłoby tak samo ,to była taka brzydota odrzucająca brzydota bufoniastych , to tylko obserwacja,nic nie mam do normalnych przeciętnie wyglądających ,mówiłam o wrednych o takiej właśnie zależności

Gość gość
Według twoich słów musisz być bardzo brzydka osobą.

Gość gość
po czym to wnosisz?

Gość gość
Uważasz się za niewiadomo kogo a w rzeczywistości taka nie jesteś.

Gość gość
Uważasz osoby które mają poglądy sprzeczne z Twoimi za głupich.

Gość gośćsara
może nie sprecyzowałam pewnych rzeczy ,jeśli od osoby o naprawdę średnim wyglądzie bije wewnętrzne piękno nie uznam tej osoby za brzydką,a tutaj opisałam jedynie moją obserwację,nic nie mam do brzydkich bez związku z poniższym: prymitywizm złośliwość wredota ograniczenie ,to są "poglądy" sprzeczne z moimi a dokładnie chodzi o poglądy zgodne z taka osobowością,czyli mam rozumieć że wy te cechy lubicie? ok

Gość gość
To zależy. Niektórzy uważają złośliwość za cechę ludzi inteligentnych, z drugiej strony są "przypadki", szczególnie na tym forum, gdzie chęć posiadania dziecka uważa się za prymitywizm. Z twojego wpisu, wg mnie, bije prymitywizm (zbyt szybkie ocenianie ludzi i w ogóle ocenianie ludzi) wredota i porostu chamstwo

Gość gośćsara
ciebie ksiądz kojarzę,masz w sobie element prymitywny ale mniejszy niż ten nieprymitywny ,nie gnoisz innych

Gość gość
sarkazm jest ok ale złośliwość nie

Gość gośćsara
coż to brutalna obserwacja ,nie będę za to przepraszać ,stwierdzam fakt który zaobserwowałam ,nie wiem czy można żyć bez ocen ,może można :-) w każdym razie jeśli to złe to tak samo oceniłeś /aś w tym momencie więc mamy remis :-)

Gość gośćsara
ale teraz gdy to napisałaś ,przypomniało mi się że to były osoby oceniające niewinnych ,więc wychodzi na to że oceniłam tych oceniających niesprawiedliwie,w realnym życiu gdy ktoś gnoi drugą osobę zaatakuję

Gość gośćgabryssia
Sara masz calkowita racje. Tez mam takie obserwacje od dawna. Zazwyczaj z nielicznymi wyjatkami, osoby bardzo brzydkie sa wredne, zlosliwe. Najgorsi sa tacy z prymitywizmem i prostactwem wypisanym na gebie. Np taki typ pisze glupoty na fb i wstawia pelno fot

Gość do autorki i re
zobacz jak wyglądają pracownicy rzeźni czy podobne zawody lub ryje innych psycholi 🖐️

Gość gość
widziałam na filmach twarze tych co w rzeżni,to były filmy ze znęcania się,kopali te zwierzęta nie chcę opowiadać,mieli ohydne twarze

Gość gość
Możecie powiedzieć jak wygląda prymitywne wypisany na twarzy? No i jak nie prymitywizm.

Gość gość
to ciężko opisać słowami,a zdjęć nie będę wklejać,jak wygląda twarz ładna to mniej więcej wiadomo,a prymitywizm,nie obrażając panów spod sklepu po kilku latach picia twarz robi się jakby nieforemna niesymetryczna ,i coś podobnego jest na tych prymitywnych twarzach,ale oczy też będą ważne bo może być brzydka twarz ale np. łagodne mądre oczy i już człowiek inaczej wygląda