Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuję że wziąłem ślub bo bardzo się męczę

Polecane posty

Gość gość

Zawsze uganiałem się za pięknymi kobietami. Taką też wybrałem na żonę. Była piękna, faceci ją podrywali. Była idealna fizycznie i z charakteru ale nie mielismy zbytnio wspolnych tematów, zainteresowan. Miała taką przeciętną koleżankę z którą mogłbym przegadać całą noc ale z wygladu no nie podobała mi sie. Teraz po latach moja żona roztyła się, nie jest juz taka piękna. Nie mam o czym z nia rozmawiac a ta jej koleznaka przeciętna wciaz jest przecietna ale za to szczupła i zawsze usmiechnieta. Z nią mogłbym spedzic całe zycie. Ahhhh załuje

Gość Edziaaaaaaaa
To powiedz zonie zeby schudla.

Gość gość
Ooooo brzydule się reklamują :D

Gość gość
Ma tendencję rodzinna do tycia. Ciagle sie odchudza a nic to nie daje

Gość gość
tak to jest, jak wybiera się bez zastanowienia i spojrzenia w przyszłość. za błędy się płaci. i jeszcze jedno: to, że przytyła, to pryszcz w porównaniu z tym, jak będziecie wyglądali za kilkanaście lat bowiem "piękno" jest ulotne. rzadko kto jest też "szczupły" do grobowej deski bowiem hormony inaczej już pracują kiedy przelatują lata. nie znaleźliście w sobie niczego, poza próżnością. dlatego tak cierpisz 🖐️

Gość gość
ale przecież się zakochałeś skoro się z nią ożeniłeś? bo nie rozumiem brania ślubu z kobietą która jest tylko piękna? chciałeś się popisać przed kolegami czy jak?

Gość gość
Zakochałem, podobała mi sie bardzo fizycznie. Pierwsze kilka lat było idealne. Później milość zaczęła słabnąc i zostało przyzywczajenie

Gość gość
no widzicie drogie panie, chcecie mieć faceta / męża ? musicie być piękne i faceci musza was podrywać. a jak jesteście przeciętnymi myszkami to jesteście doceniane tak po 10-20 latach za to , ze jesteście np. szczupłe. jednak twoja żona ma wiecej z tego dealu niz jej przeciętna koleżanka.

Gość gość
Wiem, nie ma co rozwijać intelekt czy charakter, trzeba inwestować w urodę jeśli chce się mieć zainteresowanego faceta

Gość gość
zakochałeś się w fizyczności ale nie było mowy o uczuciach. miłość często myli się z pożądaniem, a kiedy ono mija, zostaje pustka i odarcie ze złudzeń, że ta fizyczność wystarczy na lata. tobie autorze nie wystarczyła, masz żal bo zawiodły cię złudzenia, że "piękno" zewnętrzne jest niezniszczalne. a tymczasem, wszystko mija - panta rhei.. niewielu ludzi godzi się z przemijaniem. najpiękniejsze aktorki i aktorzy kina chociażby, są tego przykładem. zmieniamy się z upływem lat, ale jeśli przy tym obdarzymy kogoś bliskiego miłością, potrafimy trwać i widzieć w sobie nawzajem więcej - swoje serca przepełnione nieustanną troską, wsparciem, opieką i uczuciem. i to jest najpiękniejsze: trwanie ze sobą mimo upływu lat ale z uczuciem, którego niektórym ludziom brak.

Gość gość
Ja też żałuję ślubu :-( u mnie wpadka i m yslalam że tak powinno być dla dobra dziecka. W łóżku zero przyjemności... A mam niecałe 30 lat. Czasu nie cofniemy... Nawet nie wiem autorze co ci poradzić... Sytuacja beznadziejna

Gość gość
Kobieta musi być atrakcyjna i pociągająca dla swojego faceta. Tyle, że lepiej mieć do tego jeszcze mądrą. Z tą przeciętną koleżanką też by się autor męczył, bo z kolei nie podoba mu się fizycznie.

Gość gość
Ślub to poważna decyzja. Dzisiejsi ojcowie ,nie wychowują dobrze swoich synów, nie uczą ich życiowej mądrości, nie przekazują doświadczenia, bo co i rusz któryś facet z jakichś idiotycznych powodów się żeni. Po pierwsze przed ślubem patrzysz na jej matkę - matka musi być szczupła. Są też inne zasady.

Gość gość
Współczuję twojej żonie. Mąż który lubi pogaduchy z innymi kobietami to nieszczęście dla kobiety.wiem co mówię,mam takiego męża. Wszystkie nasze znajome bliższe i dalsze,potrafią gadać z moim chłopem godzinami, a ja jestem odsunięta na bok. Chłopie ogarnij się ,i szanuj swoją żonę. Była piękna,oddała ci swoją młodość a ty teras ją lekcewaźysz zbliżając się do jej koleżanki?

Gość gość
współczuję żonie autora, ale ta jej przyjaciółka dobrze na tym wyszła, ze on z nią nie jest

Gość gość
ciekawe czy jest otyła czy np. tylko dwa rozmiary większa? :P jak to drugie, to autor kaprysi, a niech idzie w c***j

Gość gość
A ty autorze wygladasz pewnie jak młody Brad Pitt co??

Gość gość
Już kretynki naskakują na chłopaka, a to jego kobieta przytyła, nie on.