Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krzysiuon

sex friends

Polecane posty

Poznałem jakiś czas temu fajną dziewczynę, otwartą, wrażliwą jest miła dla mnie, spotkaliśmy się kilka razy gadaliśmy godzinami przez telefon. Powiedziałem jej że bardzo mi się podoba i chciałbym z nią być, ma to coś co mi się podoba nie tylko jest ładna ale i mądra, no może troche zboczona, powiedziała mi że może przespać się z facetem po 20-30 randce nie wcześniej. A ona na to że to za wcześnie i lepiej jak zostaniemy przyjaciółmi. Mam to gdzieś nie szukam kolejnej koleżanki, przyjaciółki, może warto uwieść ją na sex i olać ? Co uważacie na ten temat skoro ona mną manipuluje ?

Gość gość
dziewczyna się szanuje i nie chce dać na 2-3 randce a Ty chcesz się na niej mścić, uwieść i porzucić? masz po kolei w głowie? jak ci nie pasuje czekać to nie utrzymuj z nią kontaktu i tyle.

Gość gość
Daj jej lepiej spokój i znajdź sobie kobietę na swoim (trochę niższym) poziomie

No było ich już ok 10ciu ;) Wiec znamy się chyba już na tyle dobrze. Dlaczego mścić ?

Gość gość
Skoro ona chce poczekać z seksem, a Ty chcesz ją uwieść i porzucić, to kto jest na wyższym poziomie? :P

Gość gość
weź, przeczytaj co Ty wypisujesz, mam nadzieję że nigdy nie trafię na takiego d*pka. mam nadzieję że dziewczyna przejrzy na oczy zanim ją przelecisz i zostawisz :/