Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja1234x

Czy to zdrada po "rozstaniu" ?

Polecane posty

Gość Maja1234x

Cześć dziewczyny, Wiem, że większość mnie pewnie potępi. W zeszłym tyg. zerwałam z chlopakiem, przez ten cały czas nie mieliśmy żadnego kontaktu, mimo, że strasznie go kocham to żałowałam swojej decyzji. Byłam wtedy pewna, że On, już nie będzie chciał powrotu. Jestem osobą bardzo impulsywną, działam pod wpływem emocji. I dlatego pare dni na tzw " pocieszenie" postanowiłam się spotkać z kolega, by zapomnieć o byłym po którym tak bardzo cierpiałam. Chciałam odreagować i przestać myśleć. NIE, NIE uprawiałam seksu z tym chłopakiem, nie całowaliśmy siE ! Jedynie co to mnie przytulił, złapał za rękę, wysłaliśmy sobie po "1 zdjęciu" (nie muszę chyba mówić co i jak) Ale po tyg. mój były postanowił, że chce spróbować jeszcze raz, ja się oczywiście zgodziłam. Moje pytanie czy powinnam mieć poczucie winy? Bo tak właśnie czuje. Z jedej strony był to okres kiedy nie byliśmy razem, nie zrobiłam NIC WIELKIEGO, a zdrugiej fatalnie się czuje.

Gość gość
Bądź uczciwa, powiedz swojemu i będziesz wówczas w porządku.

Gość gość
to rozumiem były erotyczne zdjęcia? na pewno to zaboli Twojego chłopaka, ale uważam że początek związku po powrocie powinien zacząć się od szczerości. wyobraź sobie jaka będzie reakcja chłopaka jesli się dowie za jakiś czas od tego kolegi. także szczera rozmowa przede wszystkim na początek.

Gość gość
Baba po awanturze jak powie zrywam to z automatu jest wolna może się gzić ze wszystkimi, za 3 dni wróci i wszystko ok, to nie zdradą bo 3 dni nie byliśmy razem. Jeśli się kogoś kocha to miłość nie znika od tak, jeszcze długo po rozstaniu nie ma się ochoty rypać z przypadkowymi osobami.