Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest szansa ze on wroci?

Polecane posty

Gość gość

Poradzcie mi cos bo ja juz nie wiem co robic :( Wczoraj rozstałam się z facetem po 2 latach zwiazku. Bylismy raczej zgodna para, dobrze sie dogadywalismy, choc czasem on lubial mna rzadzi ic mnie wychowywać co mi sie nie podobalo. Jednak zerwał ze mna z dnia na dzien doslownie. Wczoraj siedziałam u niego w mieszkaniu, on podszedł do pracy jakby nigdy nic. Jak wrocił zaczął się o wszystko czepiać, o jakies p*****ly, jakby sie chcial specjalnie poklocic, zdziwilam sie bo wczesniej nie byl taki czepialski. W koncy po klotni, powiedzial mi, ze " nie chce zebys do mnie wiecej przyjeżdzała". Myslalam, ze nie mowi tego powaznie, ale w nocy nawet mnie nie przytulil jakby byl obrazony, rano wstal bez slowa i dalej sie do mnie nie odzywal w koncu powiedzialam, ze jade do domu i chcialam go pocalowac na pozegnanie, a on powiedzial tylko "czesc" i nie pocalowal mnie, zamknał drzwi... tak bez powodu zadnego :( Myslicie, ze to byl tylko pretekst? Dlaczego on tak zrobil?

Gość gość
Schematyczne 1/10 :)

Gość gość
To koniec. Nie martw się. Znajdziesz sobie kogoś innego :)

Gość gość
Jakby kobiety były tak mądre inaczej to gatunek ludzki by wymarł :D

Gość gość
08:45- nie chce innego, chce jego bo jego wlasnie kocham :( Jak mam sie teraz pocieszac, ze znajde kogos innego? Myslicie, ze jest szansa, ze on za jakis czas jednak sie odezwie? Nie rozumiem dlaczego tak postapil i to tak nagle... Wczoraj ewidentnie szukal pretekstu do klotni. Czepiał sie wszystkiego po kolei jak wrocil z pracy np., ze gdzies tam w lazience nakapane jest wody (nie wiele), ze zrobilam mu taki, a nie inny obiad bo zobilam makaron, a on chcial ziemniaki, wczesniej by sie o takie rzeczy nie czepial. I po kilku takich czepianiach sie, powiedzial ze wlasnie nie chce zebym do niego wiecej przyjezdzala... Myslalam,z e ma moze zly humor, ale po tym jak rano nie zmienil zdania to juz sama nie wiem co o tym myslcec. Ja go szczegolnie nie blagalam, ale chcialam sie pogodzic, a on nie.

Gość do roboty harcerze
Warto opuścić swoją strefę komfortu i poszukać sobie innego faceta. Ostatecznie - wszyscy podobni: na ogół dwie ręce, dwie nogi oraz dodatkowe akcesoria dla przyjemności :)

Gość gość
a po co chcesz, żeby wracał? tak na logikę- po co Ci ktoś, kto nie chce z Tobą być, kto tak Cię potraktował i wcześniej też tresował? Tak nisko się cenisz, że nie uważasz, że zasługujesz na kogoś, kto będzie Cię szczerze i prawdziwie kochał? chcesz tylko ochłapów rzuconych jak psu, czy może związku z litości? lub jego powrotu, bo go inna kopnie w dupę lub nikogo lepszego nie znajdzie? Serio takie coś by Cię satysfakcjonowało i uszczęśliwiało? Jakby mi facet choć raz powiedział, że nie czuje tego, co kiedyś lub coś w tym stylu. Jakby choć raz się zawahał, czy wyraził swoje wątpliwości co do uczuć- już nie byłby moim facetem i nie byłoby powrotu, bo cenię siebie i wiem, że zasługuję na prawdziwą miłość, bo znam swoją wartość. I nie będę się zadowalać ochłapami uczuć, litością czy może tym, że ktoś jest ze mną z braku laku.. zastanów się nad sobą i nad swoim poczuciem własnej wartości, bo w tym chyba jest największy problem

Z jakiegoś powodu postanowił się z Tobą rozstać. Rozumiem, że to przykre, zwłaszcza gdy się tego nie spodziewałaś, ale po co ma wracać? Po spalonych mostach już się nie da wrócić.